Bedrijfsprofielen

Sigmascreening

Sigmascreening

Sigmascreening richt zich op de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten op het gebied van digitale mammografie en borstkankerscreening.

Sigmascreening heeft diverse innovatieve producten in ontwikkeling. De Sensitive Sigma™ Paddle is een nieuw CE-gecertificeerd product gebaseerd op door Sigmascreening gepatenteerde technologie. Het optimaliseert de compressie voor iedere borst afzonderlijk en houdt rekening met de afmeting en de stijfheid van het borstweefsel.

Sigmascreening streeft ernaar om nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen die het mammografieonderzoek verbeteren om zo bij te dragen aan de vroege opsporing van kanker hetgeen uiteindelijk levens kan redden.

Producten & Diensten

Borsten hebben verschillende maten. Om een kleine borst aan te drukken is uiteraard minder kracht nodig dan bij een grotere borst. Waarom adviseren de huidige richtlijnen dan toch nog steeds om te standaardiseren op kracht?

Sigmascreening heeft een gepatenteerde technologie ontwikkeld die rekening houdt met de afmeting van de borst en de stijfheid van het weefsel. Het optimaliseert de compressie voor iedere borst en voorkomt onnodig ongemak of pijn. Het resultaat is een reproduceerbare methode waarbij de ervaring jaar in, jaar uit, vergelijkbaar is.

Exportlanden