Bedrijfsprofielen

Emergomed

Emergomed

Emergomed is opgericht in 2003 en is specialist in medische- en laboratorium apparatuur en consultancy voor klanten over de gehele wereld. “Ons netwerk van gespecialiseerde partners in de medische branche en de transportsector stelt ons in staat oplossingen zéér snel te implementeren. Met onze zeer brede waaier van diensten bieden wij professionele consultancy voor turnkey ziekenhuisprojecten, ontwerp- en gassystemen”, vertelt directeur Emil la Zade.

Producten & diensten

Het businessmodel van Emergomed heeft drie pijlers:

  • Laboratoriuminstrumenten: waarbij de nieuwste ontwikkelingen in het instrumentarium voor analyse en onderzoek voor de laboratoria is verwerkt
  • Medische apparatuur: zeer gespecialiseerde apparatuur voor diagnostiek, X-Ray, OK en neonatologie
  • Emergency Appliences: Emergomed is een geautoriseerde partner van gespecialiseerde voertuigen en producenten van medische apparatuur

Vanuit deze pijlers worden turnkey projecten voor inrichting van laboratoria en operatiekamers begeleid.

Export Ambitie

Ervaring met de markten in Georgië, Azerbeidzjan, Italië, Noord-Amerika (VS - Colorado) en Rusland heeft geleerd dat er genoeg mogelijkheden zijn om expliciete gezondheidsproducten uit deze landen te introduceren in Nederland. La Zade denkt daarbij vooral aan foodproducten en gezondheid bevorderende producten die in Nederland nog relatief onbekend zijn en tegen concurrerende prijzen in de markt kunnen worden gezet.

Exportlanden

Italië, Azerbeidzjan, Georgië, Rusland en Verenigde Staten.

Turnkey project

In Azerbeidzjan is het turnkey project voor de inrichting van operatiekamers tot en met de ambulances in het ‘Nakhichevan Regional Hospital’ gerealiseerd. De inrichting van het ‘Bona Dea International Hospital’ in Bakoe, Azerbeidzjan is zeer succesvol. Medici in Nederland zijn lovend over de vele faciliteiten in dit ziekenhuis, die in dit rijke land is gebouwd. Mogelijkheden om voor een specialisme een ‘buitenkliniek’ in Bona Dea in te richten zijn geslaagd. Nederlanders worden door de zorgverzekeraars naar Bakoe doorverwezen om zich hier te laten behandelen. In 2015 zijn voor de eerste European Games door La Zade de fysiotherapie attributen geleverd.