Bedrijfsprofielen

Gullimex BV

Gullimex BV

Gullimex levert een breed assortiment specialistische meetinstrumenten voor toepassing in de voedingsmiddelen, farmaceutische, medische, keramische, kunststof, coating, staalindustrie, transport en de bouw. Gullimex is gespecialiseerd in het meten en registreren van temperatuur en vocht, verpakken onder beschermende atmosfeer en het meten van kleur en glans.

Innoverend vermogen, deskundigheid, klant- en servicegerichtheid brachten Gullimex het marktleiderschap in de Benelux. Sinds mei 1996 zijn de vakkennis en het kwaliteitssysteem van Gullimex gecertificeerd door TÜV en voldoen aan de nieuwste norm.

Sinds april 2014 is Gullimex de BeNeLux-distributeur en het officiële service center voor de producten w.o. (hand)refractometers van de Japanse fabrikant Atago. De medewerkers van Gullimex kregen hiervoor een intensieve product- en servicetraining op het hoofdkantoor in Tokio en de fabriek in Fukaja.

Producten & Diensten

Gullimex levert kennis, ervaring en producten van o.a. Ebro, Atago, Ellab, Micro-Sensys, Euroscan, Dansensor, Datapaq, Rmoni, Hygiena, Byk, en Swema. Enkele merken zijn TempWeb, TempPin, TempMitter en TempCube.

Het bedrijf meet, monitort, analyseert en registreert temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, lekdetectie en hygiëne. Ze hebben daartoe veel kennis in huis die ze graag met klanten delen over wet en regelgeving en de organisatie en implementatie. Gullimex levert een breed pallet aan sensoren, temperatuurmeters en dataloggers.

Exportlanden