Bedrijfsprofielen

Kepro

Kepro
Kepro is een bedrijf dat wereldwijd medicijnen exporteert voor landbouwhuisdieren. Voor de (pluim)veehouderij in het bijzonder. Kepro is actief in 85 landen. Zo gebruiken er wereldwijd elke dag duizenden boeren producten van Kepro om de veestapel te verzorgen, te beschermen en te versterken. Contacten met nieuwe distributeurs worden voornamelijk gelegd tijdens beurzen.

Producten & Diensten

Een flexibel bedrijf, met veel specialistische kennis in huis. Kepro kan snel inspelen op de vraag uit de markt en beschikt over een eigen laboratorium. Hierin is Kepro uniek. De dynamiek van de samenwerking met de klant kan snel worden vertaald door het juiste medicijn te ontwikkelen. De dierenartsen die werkzaam zijn bij Kepro, houden ook een vinger aan de pols. Zo worden er gedurende het jaar diverse reizen gemaakt naar de verschillende continenten. Door middel van seminars wordt uitleg en toelichting gegeven over onder andere 'farmmanagement', hygiëne en watergebruik. Zo kan verspreiding van ziektes zoveel mogelijk worden tegengegaan. Door direct contact met de boeren krijgt Kepro inzicht in het gebruik van de medicijnen en in mogelijke verbeteringen die gerealiseerd kunnen worden. Kepro speelt hier zo mogelijk direct op in.

Exportlanden

85 landen in de verschillende continenten. Uitgezonderd Noord-Amerika.

Achtergrond verhaal
Mark Slotman (managing director) en Marcel Cantor (sales manager) vertellen enthousiast over Kepro. De liefde voor het vak dierenwelzijn, is mede dankzij hun studie aan de Deventer Tropische Landbouwschool ontstaan. Door de vele reizen en door onderzoek hebben zij met eigen ogen kunnen zien hoe de groeiende wereldbevolking leidt tot intensievere veeteelt. Dit vraagt de juiste veterinaire oplossingen om de gezondheid van dieren en mensen te waarborgen.

Mark Slotman kan terugkijken op een prachtige periode. “Je groeit mee met het bedrijf en de contacten met de distributeurs in diverse landen maken het werk bijzonder. Door het persoonlijke contact en de exclusiviteit van onze distributeurs ontstaat er een zeer sterke basis.” Op deze wijze wordt rendement en groei gegenereerd, zodat Kepro over 25 jaar nog een belangrijke speler is binnen dit marktsegment.