Bedrijfsprofielen

Ionmoon

Ionmoon
In 2008 heeft Geddy van Elburg Ionmoon opgericht. Begonnen als een bureau in webanalyse en web advertising, is Ionmoon uitgegroeid tot een strategische partner voor internationale bedrijven en organisaties met internetmarketing als focus. Bij Ionmoon werken elf personen.

Producten & Diensten

Voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven voert Ionmoon de complete E-commercestrategie uit. Dit varieert van zoekmachineoptimalisatie tot en met de web logistiek en alles wat er tussen zit. Ionmoon is zeer actief binnen een internationaal netwerk van Googlespecialisten. Zo kan Ionmoon direct inspelen op de nieuwste Google informatie, zoals de nieuwe zoekstrategieën, ranking van zoektermen en dergelijk die worden gehanteerd. Kwaliteit boven kwantiteit! Een ander voordeel om binnen een internationaal netwerk te opereren is dat de beste internetkennis per land voorhanden is, waardoor dit binnen het bedrijf voor haar klanten kan worden toegepast.

Export Ambitie

Ionmoon verwacht de groei van 100 procent over de afgelopen twee jaar ook de komende twee jaar te bereiken. Dankzij de innige samenwerking met het hoofdkantoor van Google zit Ionmoon vooraan bij de grote veranderingen die de komende periode gaan optreden op gebied van internetmarketing. Van Elburg: "YouTube wordt steeds belangrijker en bedrijven moeten werk maken van privacyregelgeving die aanstaande is."

Exportlanden

Voor Nederlandse opdrachtgevers wordt indirect de hele wereld bediend.
Denemarken, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Noorwegen en Zweden, Australië, Brazilië en Verenigde Staten.

Elke klus is bijzonder!
Voor Ionmoon is elke klus bijzonder. “We proberen met minimale budgetten maximaal resultaat voor onze klanten te bereiken”, vertelt Geddy. “Een mooi voorbeeld hiervan is de bouw van een webshop voor een machinebouwer waar machines van vier ton en meer worden verkocht. Bezoekers kunnen modulair de machines zelf samenstellen en de button bestel is vervangen door de button offerte-aanvraag. Dit resulteerde in een omzetgroei van 100% in één jaar”. Dit typeert Ionmoon, anders denken en doen met maximaal resultaat. En dat blijkt ook uit het project voor het Nationaal fonds Tegen Kanker waar Ionmoon de internetstrategie heeft aangepast. Met deze aanpassing werd de website zichtbaar en trok het meer bezoekers, binnen een week een stijging van 900%.