Bedrijfsprofielen

i-Design

i-Design
i-Design bestaat sinds 2002 en groeit stabiel. Klanten en medewerkers die komen, gaan zelden weer weg. “Dit heeft alles te maken met de juiste match. Zowel zakelijk als persoonlijk. Als die match ontbreekt, gaan we de samenwerking niet aan. Dat leidt alleen maar tot teleurstellingen. i-Design staat voor plezier in vakmanschap en resultaat”, vertelt CEO Joost Tervelde. Het team bestaat uit vijftien vaste mensen en een flexibele schil van tien professionals. Uit deze groep van regelaars en techneuten wordt voor iedere klant een eigen team samengesteld, dat 24/7 voor de klant bereikbaar

Producten & Diensten

Software- en database-architecten, zo ziet i-Design haar ontwikkelaars. Het zijn specialisten die uitblinken op het gebied van PHP, database performance, ‘responsive webdesign’ en beveiliging. De software verbindt systemen en afdelingen met elkaar, zodat een bedrijf als één geheel functioneert. i-Design is een strategische zakenpartner die proactief ideeën aandraagt, kansen ziet en haar klanten op bedreigingen wijst. Dat doet i-Design met volledige toewijding en transparantie, zodat de klant weet waar hij aan toe is.

Export Ambitie

i-Design wil naast Nederland en de Verenigde Staten meer eigen kantoren openen. Het bedrijf heeft internationale verschillen duidelijk in kaart en kan andere klanten daarom beter ondersteunen. Tervelde: ”Voorwaarde is wel dat we lokale werknemers aan ons binden om beter thuis te raken in hun cultuur en gewoonten”.

Exportlanden

Duitsland en Italië, Canada, China, Mexico, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Maatwerk over de grens
“De basis is gelegd in Nederland, maar we denken graag groot. Grensoverschrijdend maatwerk ontwikkelen stond al vanaf het begin op de ‘wish list’. Dat we hier successen mee boeken heeft alles te maken met zakelijk instinct, professionaliteit én de gunfactor”, vertelt Joost. Dit laatste merkte Joost tijdens een zakenreis in de Verenigde Staten. In het kader van de kennismaking bezocht hij met een zakenrelatie een basketbal wedstrijd. Bij thuiskomst zag Joost een piano staan en speelde onvoorbereid een prachtig stuk. “Als je net zo goed ontwikkeld, als dat je piano speelt, moet i-Design erg goed zijn”, aldus de zakenrelatie. Het resulteerde uiteindelijk in de eerste mooie opdracht.