Bedrijfsprofielen

Prodes Internet Partner

Prodes Internet partner

Prodes Internet Partner is een internetbureau gevestigd in het centrum van Deventer en een vestiging in Miami. Prodes gelooft in de kracht van Open Source Software (OSS) en in superspecialisatie. Prodes wil daarin de beste zijn! Momenteel bestaat het team uit 6 personen. De ambitie is om dit op zeer korte termijn uit te breiden.

Producten & Diensten

Prodes levert alle oplossingen op het gebied van website ontwikkeling, webbased software ontwikkeling en het ontwikkelen van koppelingen tussen verschillende bestaande software pakketten. Prodes is gespecialiseerd in WordPress en Laravel.

Export Ambitie

Prodes verwacht nog verder te groeien in Amerika. Uit de eerste klantcontacten blijkt dat hier nog een grote markt open ligt. “In Nederland zijn we veel verder qua internet en werken we goedkoper”. Daarnaast wordt de stiptheid en afspraak is afspraak mentaliteit van Prodes door de Amerikanen erg gewaardeerd. Vanuit de vestiging Miami is vervolgens de springplank naar Zuid-Amerika snel gemaakt. Daar verwacht Prodes ook verder te groeien.

Exportlanden

België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Brazilië, Ecuador, Ethiopië, Gambia, Ghana, Suriname en Verenigde Staten.

Wereldwijde online ondersteuning
Wereldwijd worden door Prodes projecten uitgevoerd. “Prodes is nu actief in Ghana met het grootste verzekeringsbedrijf aldaar. Met partner Interpay gaat wij het online afsluiten van verzekeringen in Ghana voor het eerst mogelijk maken. Binnenkort gaat dit online”, vertelt Jurgen Bosch. Ook de eerste klus in Amerika was bijzonder: ”De website ontwerpen en bouwen van de Nederlandse KvK in Florida.” Via het grote netwerk dat hieraan verbonden is, komen vervolgopdrachten binnen. Het betekende de doorbraak in Amerika en de oprichting van het kantoor in Miami. En onlangs kreeg Prodes een telefoontje van BMW, “Of we met hen willen praten over hun CRM-pakket?” De gesprekken hierover lopen momenteel. Prodes, jonge talenten die een snelle groei doormaken met hun bedrijf.