Bedrijfsprofielen

CompLions

CompLions
CompLions is een specialist op het gebied van (IT) risicomanagement en compliance, met een focus op informatiebeveiliging. Het bedrijf is in 2009 opgericht en telt inmiddels 20 medewerkers. CompLions heeft klanten in de: zorg, accountancy, handel en industrie, publieke sector, telecom en ICT.

Producten & Diensten

CompLions levert diensten en software om de risico's te beheersen rondom informatieverwerking, privacy en cybercriminaliteit. Overheden en bedrijven stellen meer en hogere eisen aan de informatiebeveiliging. CompLions heeft speciaal daarvoor softwareprogramma’s ontwikkeld die voldoen aan de vereisten van ISO 27001, NEN7510 en andere beveiligingsnormen die door wet- en regelgeving zijn vastgelegd. De software kan worden gekoppeld aan de bedrijfssoftware en is overzichtelijk in het gebruik. Uniciteit is er doordat de klant een maatregelenset kan invullen op basis van verschillende eisen, zonder dat dit leidt tot overlap van regelgeving, audits en rapportages. Een mooie tijds- en kostenbesparing voor de klant.

Export Ambitie

CompLions is trots op de eerste klant uit het buitenland: Proximus (het voormalige Belgacom). Sinds kort werkt CompLions met een Belgische partner. Via deze partner heeft CompLions nu meerdere Belgische klanten welkom mogen heten. CompLions wil met zijn software oplossing een wereldwijde speler worden. Steeds meer klanten vragen om een oplossing die moet werken in het land waar de klant actief is. CompLions gaat daarbij samenwerken met lokale IT-bedrijven voor lokale kennis en ondersteuning. Op dit moment lopen gesprekken met potentiële partners in in Europa en de USA. Dit zijn grote consultancy-/ICT-bedrijven die gezamenlijk ongeveer driekwart van de wereld afdekken. Het jaar 2016 staat in het teken van de samenwerking en operationalisering met de buitenlandse partners. Voor 2017 is het doel dat 50% van de softwareomzet uit het buitenland zal komen.

Exportlanden

België