Bedrijfsprofielen

Exxtra

Exxtra

Exxtra is een fullservice internetbureau uit Enschede, in 1995 opgericht door Sascha Mengerink. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt meertalige (internationale) websites en webshops en helpt klanten met de implementatie van hun online marketingstrategie. Het bedrijf heeft ervaring in de meeste Europese landen en beschikt over twee dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in zoekmachinemarketing en storytelling.

Producten & Diensten

Een team van 11 professionals werkt voor ambitieuze klanten uit (voornamelijk) het MKB. De focus ligt op de sectoren food, retail, agro en industrie.
Exxtra maakt websites en webshops en optimaliseert bestaande websites en webshops. Strategie, concept en ontwerp is hierbij leidend. Ontwikkelen doet Exxtra in eigen huis, meestal met Typo3, Magento en WordPress.

Met aandacht

Exxtra: "We zien overal om ons heen dat mensen genieten van dingen waaraan liefde en aandacht is gegeven. We willen iets moois en iets goeds maken. En we willen dat ons werk de beoogde doelen haalt. Dat het ook echt werkt dus. Hierdoor is het voor ons leuker om te doen en het resultaat voor onze klanten beter. Wij geloven dat internet alle communicatie rondom uw merk bijeen brengt. Je merk of campagne leeft niet zonder Internet. Een succesvolle aanpak heeft online fundamenten nodig, niet in de laatste plaats omdat het allemaal zo meetbaar is".