Bedrijfsprofielen

Dutch Greenroof

Dutch Greenroof
Dutch Greenroof is een handelskwekerij in groendaken. Tot het assortiment behoren onder meer sedummatten, -pluggen en -stekken. De kwaliteitseisen zijn hoog. Door de sedumproducten zelf te kweken, kan Dutch Greenroof de kwaliteit ervan garanderen.

Vanwege grote klimaatveranderingen is het steeds belangrijker om duurzaam en milieuvriendelijk te bouwen. Het groendaksysteem van sedummatten draagt bij aan een duurzame en milieuvriendelijke bouw. Verontreinigende fijnstoffen worden opgevangen en gefilterd en het groendaksysteem behoudt regenwater en na zware regenval stroomt het regenwater gelijkmatig weg. Het groendak onderscheidt zich vooral van het pannendak door de uitstekende warmte-isolatie. Daarnaast absorbeert het groendak geluid en beschermt het tegen storende omgevingsinvloeden, zoals ijs en hagel.

Producten & Diensten

Dutch Greenroof levert een compleet pakket. Ook alle materialen die nodig zijn voor de aanleg van een groendak zijn bij Dutch Greenroof verkrijgbaar. Denk hierbij aan daktuinsubstraten, diverse soorten drainagematten, dakrandprofielen, enzovoorts.

Indien gewenst kan Dutch Greenroof u alle zorgen rondom uw groendak uit handen nemen. Van het kweken ervan tot het transport, de aanleg en het onderhoud. De aanleg en het onderhoud wordt verzorgd door partner Groenkreatief Markvoort. Zij kennen de producten van Dutch Greenroof door en door en weten exact hoe ze ermee om moeten gaan.

Exportlanden

Dutch Greenroof is in 10 landen actief.