Bedrijfsprofielen

Slimstock

Slimstock

Met 750 klanten wereldwijd en vestigingen in 20 landen is Slimstock uit Deventer wereldwijd actief op het gebied van forecasting, demand planning, supply chain management en inventory management. Met Slim4 wordt een complete softwareoplossing geboden aan bedrijven om hun voorraad te beheren en te optimaliseren. Slimstock ziet zichzelf uiteindelijk als dé kennispartner op het gebied van voorraadoptimalisatie, en stelt deze kennis door middel van de Slimstock Academy voor klanten met een full-service contract gratis beschikbaar. De combinatie van de beste software gecombineerd met de beste kennis laten onze klanten ‘outperformen’. 
Oprichters van Slimstock Eric van Dijk (CEO) en Rolf Pflitsch hebben met een team van hoogopgeleiden de afgelopen 25 jaar veel bereikt. Met grenzeloze ambitie wordt er hard gewerkt aan de continue wereldwijde expansie van het bedrijf. 
Slimstock voorziet met Slim4 voorraadoptimalisatie in uiteenlopende branches zoals de groothandel, retail, productie, en gezondheidszorg. Het voorraadbeheer binnen een bedrijf is erg complex en is afhankelijk van vele data en de gekozen voorraadstrategie. De afzet in het verleden vormt de basis voor een forecast van de toekomstige vraag. Hiermee wordt een vraagplanning opgesteld en per product de optimale voorraad uitgerekend. De data en de berekeningen zijn complex van aard en voor ieder bedrijf is haar voorraadstrategie anders om aan bedrijfsdoelstellingen en de klantvraag te voldoen. 

Toptalent Programma 
Omdat Slimstock een kennis gedreven organisatie is, wordt er veel geïnvesteerd in nieuwe talenten. “Slimstock heeft een eigen Toptalent Programma. Deze talenten worden geworven vanuit universitaire opleidingen, zodat we steeds in staat zijn te vernieuwen en te innoveren. Onze consultants zetten wereldwijd hun kennis en vaardigheden in om onze klanten te ondersteunen en de beste resultaten te verkrijgen", vertelt Michel Winter (operationeel directeur Nederland). 

Slimstock Academy 
Alle Toptalenten en consultants die binnen Slimstock gaan werken worden getraind om inzicht te krijgen in het complexe vakgebied. Deze trainingen worden gevolgd aan de Slimstock Academy, die inmiddels 20 verschillende trainingen en masterclasses biedt. In 2018 hebben reeds meer dan 400 klanten onze Academy bezocht, dit maakt ons één van de grootste opleiders binnen ons vakgebied. 

Producten & Diensten

Winnende logistieke ketens zijn in staat om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Ze zijn niet alleen kosten-efficiënt maar ook in staat snel in te spelen op veranderingen. Graag delen we onze kennis en ervaring met onze klanten om hen op het gebied van voorraadoptimalisatie verder te laten excelleren. Slimstock gelooft dat, zeker in de huidige markt, een winnende Supply Chain een vereiste is om te overleven.

Exportlanden

Slimstock is wereldwijd actief en heeft vestigingen in 20 verschillende landen: 
Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Brazilië, Canada, Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Singapore, Chili, Turkije, Verenigde Staten.