Bedrijfsprofielen

Expovorm

Expovorm International

Expovorm International is gespecialiseerd in internationale, unieke beursstands. Expovorm begrijpt de noodzaak om op te vallen en je te onderscheiden van de rest. Expovorm begeleidt en ondersteunt het complete proces van ontwerp tot realisatie en biedt oplossingen die aansluiten bij de wensen en het budget van haar klanten. Expovorm International biedt full service en alle know-how voor een succesvol evenement. Wereldwijd, dankzij haar OSPI partners.

Producten & Diensten

Met meer dan 25 jaar wereldwijde ervaring in beursstands is Expovorm een full-service partner op het gebied van tentoonstellingen, vakbeurzen en congressen. Als lid van OSPI, het mondiale netwerk van  expositie- en standbouwers, beschikt Expovorm wereldwijd over meer dan 150 gekwalificeerde partners.

Expovorm biedt maatwerk voor de juiste look and feel van uw bedrijf door originele stands te bouwen met een uniek Octanorm systeem dat de modulaire opbouw combineert met hout. Stands ontwerpen met een dubbele  bodem is de specialiteit van Expovorm. Het bedrijf streeft altijd naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam werken.

Exportlanden

Duitsland, Schotland, Ierland, USA, Frankrijk en Brazilië.

OSPI Partner

Expovorm is een trots lid van het Octanorm’s international OSPI Network. OSPI staat voor OCTANORM Service Partner International. Het is het grootste internationale netwerk voor expositiebouwers dat wereldwijd 150 partners verbindt. Daarmee realiseert Expovorm exposities en stands over de gehele wereld.
Expovorm is een familiebedrijf, opgericht in 1987 door Peter en Ineke Hilbrink. Momenteel is Expovorm in handen van de volgende generatie met Pauline Hilbrink en haar zwager Gerwin Altena. Dankzij de creativiteit, het technisch inzicht en het uithoudingsvermogen van het gemotiveerde Expovorm is het mogelijk om prachtige stands te realiseren binnen strakke deadlines. Met passie voor opbouw, servicegericht en een praktische aanpak staat Expovorm 24/7 voor u klaar.