Bedrijfsprofielen

Brilliant Work

Brilliant Work is het coachings- en adviesbureau voor ondernemers die meer uit hun (inter)nationale activiteiten willen halen. Ons team bestaat uit 11 mensen met ervaring in export, bedrijfsgroei, HR, strategie, sales en marketing en leidinggeven. Onze coaches hebben zelf ervaring in internationale rollen als ondernemer, internationaal sales en marketing manager en coachen ZZP/MKB hier op. We zijn verkozen tot het beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB in 2019 en 2020.

Exportcoachingstrajecten zijn voor het gros van onze klanten gratis, deze worden gesubsidieerd. De subsidie geldt zowel voor bedrijven die in de dienstverlening zitten als organisaties die een fysiek product maken of leveren en deze hebben we al 150 keer succesvol toegepast. Ook ondernemers die door de corona maatregelen hun omzet hebben zien dalen in het buitenland kunnen samen met ons een plan van aanpak maken hoe deze omzet weer ingehaald kan worden, hierop geldt 80% subsidie. En bedrijven die advies willen wat de impact van Brexit voor ze gaat zijn en hoe zit kunnen voorkomen kunnen dit met 50% subsidie bij ons krijgen, onze Brexit experts hebben zelf jarenlang gewoond, gewerkt en ondernomen in het VK. Neem contact met Brilliant Work op voor meer informatie over deze subsidieregelingen of een van de 4 andere regelingen op het gebied van ondernemerschap waar we mee werken.

Producten & Diensten

Coaching en advies op het gebied van bedrijfsgroei in Nederland, het buitenland en een verbeterde interne bedrijfsvoering. Wij verzorgen dit zowel op locatie bij de klant, via Skype als bij de coach. Ons team werkt vanuit meerdere locaties in Gelderland en Overijssel (Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Deventer) als ook overige provincies. Bij internationaliseringstrajecten stellen we eerst samen met de klant meerjarendoelen op voor de gewenste internationalisering. Stap 2 is het samen maken van een plan van aanpak hoe dit precies aangepakt moet worden, wie wat gaat doen om dit te verwezenlijken. Hierbij zetten we natuurlijk al onze kennis en ervaring in, gecombineerd met de sector kennis van de klant. Dit levert samen een heel solide basis die we kunnen aanvullen met gratis buitenlands marktonderzoek. Vervolgens zetten we ons hele netwerk in van overheid en bedrijfsleven om de klant te helpen om dit te realiseren en blijven we begeleiden totdat alle doelen behaald zijn.

Export Ambitie

Zo veel mogelijk ondernemers, directieleden en managers helpen met bedrijfsgroei in binnen- en buitenland. Een betere selectie van landen om je actief op te richten met een ambitieuze en realistische tijdslijn. Zo snel mogelijk een zo veel mogelijk omzet komen in het buitenland zonder daarbij tegen obstakels te lopen op het gebied van o.a. wetgeving, cultuur, logistiek, taal, distributiekanalen en belasting.

 

Exportlanden

Wereldwijd, binnen ons team hebben we uitgebreide ervaring met Europa, Azie, Afrika, Noord- en Latijns Amerika.