The Future is us

The Future of us

Neem deel aan het online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren. The Future of Us – The New World is een 'congrestival' op Industriepark Kleefse Waard, georganiseerd door GO4EXPORT-partner KiEMT i.s.m. 14 andere organisaties. 

Tip: schrijf je in voor bijvoorbeeld de verdiepingsessie GO4EXPORT over cross border cooperation rond waterstoftechnologie. De sessies duren 45 minuten en zijn volledig online te volgen.

 

Sustainable Energy & H2

Energietransitie zonder waterstof is ondenkbaar. Waterstof is de nieuwe technologie waar Duitsland en Nederland elkaar de komende jaren kunnen versterken, elkaar kunnen helpen. Er zijn in toenemende mate grensoverschrijdende samenwerkingsprojecten. In deze verdiepingssessie stellen de waterstofclusters uit Oost-Nederland en Münsterland zich voor, spreken over projecten en hun ambities en kansen voor grensoverschrijdende samenwerking voor bedrijven en kennisinstellingen. Deze verdiepingssessie is een vervolg op the indepth session of The Future of Us 'The power of H2 Cross Border Cooperation'. Lees meer over het waterstoftechnologie netwerk van GO4EXPORT.

Circulaire economie

Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeggen we? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

Tijdens dit innovatieve congrestival zal ook weer de Jan Terlouw Innovatieprijs worden uitgereikt!  De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. Hiermee stimuleren we ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen. De prijs is een erkenning aan deze visionairs. De hoofdprijs omvat 10.000 euro prijzengeld en ruime media-aandacht.

 

AANMELDEN

Wil je het online congrestival bijwonen? Doe dit dan door je gratis aan te melden. Met deze aanmelding krijg je de week voor het festival een link in je mail waarmee je de stream kan bekijken.

Online Programma

Tijdens het festival is het mogelijk om via het platform van The Future of Us elkaar te ontmoeten en te netwerken via de netwerktool.

Dit platform is de hele dag (09.30 – 18.00 uur) geopend en bereikbaar. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis aan te melden.

Daarnaast is er een programma dat bestaat uit keynotesprekers, trendwatchers & visionairs, triggerende tafelgesprekken tussen ondernemers, innovators en bestuurders, bruisend entertainment en natuurlijk de Jan Terlouw Innovatieprijs!

Bekijk hieronder de opzet van het programma en volg onze social media voor de bekendmaking van nieuwe namen!

10.00 – 12.15 uur: Opening The Future Of Us en Verdiepingsessies (1-4)

12.15 – 15.00 uur: Netwerken via het platform

15.00 – 17.00 uur: Tafelgesprekken en Keynote Speakers op de Blue en Pink Stage

  • 17.00 uur: Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs
  • 17.20 uur: Afsluiting

Lees meer over de sprekers en het programma.

 

Kijk terug: The Future of Us - Goes Digital 2020 | official aftermovie

8 oktober 2021

Startdatum
Einddatum
Locatie

Industriepark Kleefse Waard, Arnhem