Nieuws

Vlog Holland Paviljoen IE Expo Shanghai

IE Expo is de grootste beurs op het gebied van milieutechnologie in Azië. Dit is dé beurs waar je jezelf als Nederlands bedrijf dat oplossingen voor milieuproblematiek biedt wilt presenteren aan de gigantische Chinese markt.

Vlog

De Chinese markt voor water- en milieutechnologie is enorm en groeit elk jaar. China’s snelle economische opkomst eist zijn tol op water- en luchtkwaliteit. Strengere regelgeving en handhaving zorgen ervoor dat Chinese bedrijven technologie nodig hebben om vervuiling te beperken. Omdat goede lokale technologie vaak niet voorhanden is, bieden deze ontwikkelingen grote kansen voor Nederlandse bedrijven. Dit met name in oplossingen voor industrieel watergebruik, hergebruik van water, solid waste management en luchtzuivering.

Jezelf als Nederlands bedrijf in deze groeiende Chinese markt positioneren is erg relevant. Omdat China voor veel westerse bedrijven een lastige markt om te betreden is, en zaken als distributie, cultuurverschillen, lokale markteigenschappen, concurrentie en IP bescherming lastig kunnen zijn, werken we vanuit een gezamenlijke Nederlandse aanpak.

In dit kader is er binnen Trade & Innovate NL een Holland Paviljoen georganiseerd tijdens IE Expo in Shanghai, door RvO, Oost NL, GO4EXPORT, BOM, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en het NBSO Wuhan.

Dit jaar namen de volgende Nederlandse bedrijven deel: BeePro, Hanging Water Tank, NX Filtration, Pervatech, Ponsioen International, United Pipeline Products en WTT.

De deelnemers aan het Holland Paviljoen vertellen in deze vlog waarom deelnemen, en waarom zij zichzelf juist op deze manier in de Chinese markt positioneren.