Agenda

Internationale Themadag Proteïne

Biedt u een product, techniek, kennis of dienst aan met betrekking tot duurzame eiwitten? En wilt u in het buitenland voet aan de grond krijgen? Meld u dan nu aan voor de Internationale Themadag Proteïne 2024 in Wageningen!

Tijdens de Themadag hoort u meer over interessante kansen in de proteïne sector van Europa, Azië en Afrika.

Duurzame eiwitten zijn de toekomst

Nederland is een voorloper op het gebied van eiwittransitie. Ruim 400 Nederlandse bedrijven zijn actief in deze sector van de toekomst. De meerderheid richt zich op plantaardige eiwitten.   

De Internationale Themadag Proteïne focust op diverse duurzame eiwitten. En op de vraag: Wat is de maatschappelijke, ecologische en economische waarde van de eiwittransitie? U krijgt informatie over de manier waarop de overheid, kennisinstellingen en bedrijven samenwerken binnen de Nederlandse proteïnesector. U hoort in welke regio's en landen de kansen liggen. En waar er vraag is naar Nederlandse producten, kennis en oplossingen.

Voor wie?

Houdt u zich in Nederland of in het buitenland bezig met de ontwikkeling, productie en export van proteïne? De Internationale Themadag Proteïne is voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de proteïnesector. Het is vooral interessant voor bedrijven die willen starten met exporteren, hun exportmarkt willen uitbreiden, of gewoon meer van dit onderwerp willen weten. Kennisinstellingen die actief zijn in de proteïnesector zijn ook welkom. 

We nodigen in het bijzonder vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen. De overheid zet zich in voor meer diversiteit en moedigt daarom ook specifiek vrouwelijke ondernemers aan om de internationale stap te maken.

Waarom meedoen?

 • U krijgt van professionals en andere deskundigen informatie over kansen in de proteïnesector van Europa, Azië en Afrika. 
 • U neemt deel aan interessante sessies over zakendoen in verschillende landen en over actuele thema's en marktkansen.
 • U leert van de ervaringen van andere ondernemers in de sector. 
 • U legt nieuwe contacten. Tijdens de netwerklunch en -borrel krijgt u de gelegenheid om te netwerken met experts, professionals en potentiële zakenpartners.

Voorlopig programma

Woensdag 15 mei

 • 10:30 - 11:00

  Inloop en registratie

 • 11:00 - 12:00

  Opening en plenaire sessie

 • 12:00 - 13:00

  Netwerklunch

 • 13:00 - 14:00

  Eerste ronde break-outsessies

 • 14:30 - 15:30

  Tweede ronde break-outsessies

 • 15:30 - 17:00

  Netwerkborrel & matchmaking

Deelname en kosten

Meld u nu aan! De uiterste aanmelddatum is 12 mei. Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Omnia (Wageningen campus)
Hoge steeg 2
6708 PH Wageningen
NL