Nieuws

Online Plant-Based Foods & Proteins Summit North America

Van 22 – 26 juni, 2020 vindt de Online Plant-Based Foods & Proteins Summit North America plaats. Tijdens deze digitale conferentie komen wereldwijde experts op het gebied van plantaardige eiwitten aan het woord. Daarnaast is er volop gelegenheid tot online netwerken. Zo kunt u kennis opdoen en waardevolle relaties opbouwen op het gebied van plantaardige eiwitten.
 

 

kiemplantje

Proteins Summit 

De Online Proteins Summit is onderdeel van de conferenties die door de Nederlandse organisatie, Bridge2Food, worden georganiseerd. Er is in het bijzonder aandacht voor de ambitieuze Canadese Proteïne Strategie, geleid door het Canadese supercluster: Protein Industries Canada. Registratie voor de Online Proteins Summit kan via de website: Registration Proteins Summit North America.

Voordelen van Summit

  • 20 uur aan presentaties en panel discussies over Proteïne Sector;
  • 15 uur aan netwerkmogelijkheden via live chats in de Proteïne Sector;
  • Pre-planned 1-on-1 meetings met Protein Industry Professionals;
  • Speed Networking and Match-making Sessions;
  • Registratie voor 6-daags-online-programma voor USD $149;
  • Let op, registratie sluit op 15 juni, 2020. 

In het kader van deze Online Proteins Summit werken het Nederlands Consulaat Generaal in Vancouver en het Landbouwteam van de Nederlandse Ambassade nauw samen met ontwikkelingsmaatschappij Oost NL aan het thema “plantaardige eiwitten” door de volgende onderdelen te organiseren.  

Voorafgaand aan de Online Proteins Summit: 17 juni 2020

Ter voorbereiding op de Proteins Summit, organiseren wij op woensdag 17 juni, 2020 een voorlichtingsbijeenkomst/ webinar gericht op Nederlands-Canadese samenwerking op gebied van “Plant Proteins”. Dit doen wij in samenwerking met Canadese partijen zoals Protein Industries Canada en de Canadese Ambassade in Nederland. Bent u geïnteresseerd in samenwerking met Canadese partijen op dit gebied? Registreer uzelf dan nu voor deze interessante voorlichtingsbijeenkomst/ webinar via de volgende website: Canada and the Netherlands – Opportunities for Collaboration.

Gedurende  de Online Proteins Summit: 22-25 juni

Tijdens de Online Protein Summit organiseren we twee digitale netwerkbijeenkomsten waarbij Nederlandse partijen de Canadese partijen elkaar unnen ontmoeten.

  • June 22: netwerkbijeenkomst op Online Protein Summit
  • June 25: netwerkbijeenkomst op Online Protein Summit  

Na afloop van de Online Proteins Summit: Juli-Augustus

Samen met Protein Industries Canada bieden wij Nederlandse bedrijven in Juli-Aug 2020 een aparte matchmaking en/of introductieprogramma om in contact te komen met relevante Canadese bedrijven. Voor Nederlandse bedrijven zijn hier geen kosten aan verbonden. Voorwaarden voor deelname zijn: specifieke interesse in Canada en volledig ingevuld intakeformulier. Geïnteresseerde partijen kunnen via Oost NL een intakeformulier hiervoor invullen.
 
Heeft u als Nederlands bedrijf interesse in zakendoen met Canada in de proteïne sector? Neem dan snel contact op met Belqis Askaryar, International Trade Advisor van Oost NL, belqis [dot] askaryar [at] oostnl [dot] nl (), om de mogelijkheden door te nemen.