Nieuws

Internationaal geschoolde studenten presenteren nieuwe inzichten en oplossingen

Heeft u een vraagstuk gericht op internationaal ondernemen? Is de vraag te klein voor stage of afstuderen, maar te groot om te negeren? Wilt u nieuwe inzichten van aanstormend talent? Doe dan mee aan de Challange Day, georganiseerd door GO4EXPORT-partner Saxion.
 

Exportday

Op vrijdag 22 november 2019 vindt de vierde editie van de Challenge Day plaats. De Challenge Day is voor MKB-ondernemers met opdrachten rondom internationaal ondernemen. Tijdens de Challenge Day werken interdisciplinaire studententeams aan uw vraagstukken. (Inter)nationale studenten van Saxion, Windesheim, HAN, Universiteit van Twente, hogeschool Osnabrück en hogeschool Münster strijden met elkaar om de titel van de beste oplossing.

Prijs

De Export Challenge Day is voor mkb-ondernemers met kleine opdrachten rond Internationalisering en export of import. Op Export Challenge Day gaan de kleinere ondernemers, samen met internationaal geschoolde studenten, in één dag aan opdrachten werken. Door het in een challenge te verpakken, krijgt het event een competitief karakter. Het winnende team ontvangt €1000,- (ter beschikking gesteld door GO4EXPORT).

Vraagstuk aanmelden

Heeft u een geschikt vraagstuk? Dan kunt het aanmelden bij het Saxion Export Center, door een mail te sturen naar Klaudyna Renkel - k [dot] j [dot] renkel [at] saxion [dot] nl.

Meer over de rol van mkb en onderwijs in het GO4EXPORT-programma.