Nieuws

GO4EXPORT winactie: doe mee en win een coachingstraject

Ben jij een winnaar?! Doe mee en win een geheel verzorgde coaching om je eigen grenzen te verleggen!

Winactie GO4EXPORT

GO4EXPORT helpt jou met haar netwerk en persoonlijk advies verder. Allereerst door samen uit te zoeken waar er voor jouw product en bedrijf de meeste potentie ligt. Vervolgens inventariseren we je behoefte om de eerste stappen te zetten of om door te groeien.

Ons netwerk bestaat uit een keur van vooraanstaande experts. Bijvoorbeeld op het gebied van de verschillende landen en hun zakelijke gewoonten. Ervaring die niet alleen is opgedaan door de vele reizen in die landen, maar door er zelf gewoond en gewerkt te hebben. Zij hebben dus zelf met hun poten in de modder gestaan. Advies waar je wat aan hebt!

Na de planningsfase volgt begeleiding bij de eerste stappen. Denk aan financiering, personeel of partners in het buitenland, fiscale en juridische kwesties. Al deze kennis over hoe dit voor jou in jouw specifieke situatie uitpakt, hebben we binnen handbereik. Bovendien kennen we vaak andere ondernemers uit de regio die je voorgingen. Profiteer van hun ervaringen.

Door onze LinkedIn-pagina te volgen en het bericht te delen ding je automatisch mee naar onze prijs. Tag ook ondernemers uit je netwerk voor wie dit interessant is. Ga hier naar onze LinkedIn-pagina.

Dus: verleg je grenzen en doe nu mee.