Agenda

Virtuele Techmissie Zuid-Afrika – SANLTechWeek

Van 22 juni t/m 25 juni vindt er een virtuele techmissie naar Zuid-Afrika plaats. De missie is gericht op bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in één of meerdere van onderstaande sectoren:

  • Fintech
  • Smart Logistics
  • HealthTech

#SANLTechWeek is een virtuele handelsmissie om Nederlandse en Zuid-Afrikaanse bedrijven te matchen op het gebied van fintech, smart logistics en health-tech. Han Peters, de Nederlandse Ambassadeur in Zuid-Afrika, leidt deze missie en geeft u in zijn welkomstvideo een eerste indruk van Zuid Afrika.

Wat kunt u verwachten? Informatie over sectorale ontwikkelingen en markttoegang tijdens een 1-uur durend expert webinar op 24 juni. Maak waardevolle connecties tijdens het matchmaking programma waarbij een professionele matchmaker afspraken op maat voor u organiseert.

Wacht niet te lang met registreren, het aantal organisaties waarvoor de gerichte matchmaking kan worden gedaan is namelijk beperkt. De deadline voor registraties voor de 1 op 1 matchmaking is verlengd tot 17 mei.

Matchmaking

Voor de sessies en algemene matchmaking via het b2match platform kunt u zich tot 16 juni inschrijven via de volgende link: Inschrijven SANL TechWeek

Programma Virtuele Techmissie Zuid-Afrika

Via de volgende link bekijkt u het volledige programma: Programma SANL TechWeek.

Kosten

Deelname kost € 250 per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Iedere extra deelnemer betaalt € 125. Deelname aan de matchmaking op maat kost €250 extra per organisatie.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online