Agenda

Ondernemersreis naar Bulgarije en Roemenië

De kick-off vond plaats op donderdag 14 februari 2019. De reis zelf is van 16-19 april 2019. ​Voor de Nederlandse ondernemer liggen er kansen in Bulgarije & Roemenië. 

  • Bulgarije exporteerde in 2017 voor € 942,2 miljoen naar Nederland. De Bulgaarse economie maakte een stevige economische groei door: 3,6% in 2017.
  • Nederland staat in de top 10 van landen waarmee Roemenië het meest zakendoet.
  • De Roemeense economie is een van de snelst groeiende binnen de EU; bijna 7% in 2017. 

Gaat je ondernemersbloed hier sneller van stromen en wil je meer weten?

Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, leidt in april een vierdaagse private ondernemersreis naar Bulgarije & Roemenië en jij kunt mee. Bezoek aan beide of een van de twee landen is mogelijk.

Deze reis biedt een unieke kans om met eigen ogen je marktkansen in te schatten, in contact te komen met lokale bedrijven en om op het hoogste niveau met politieke leiders van het land te spreken. Verder hoor je ervaringen van Nederlandse ondernemers die je voorgingen met betrekking tot zakendoen en wonen in deze landen. Daarnaast is er veel ruimte voor contact met lokale ondernemers, reisdeelnemers onderling, matchmaking en krijg je een idee van wat het werkelijk betekent om een business te runnen in Bulgarije en Roemenië. We willen op deze bijzondere reis ondernemers meenemen die specifieke belangstelling hebben in de dienstensector (waaronder IT), lokale productie gericht op export (near shoring) en de landbouw. Ook andere ondernemers die deze kans willen pakken zijn van harte welkom. Deze unieke reis is bij uitstek geschikt voor ervaren ondernemers met lef, tact, uithoudingsvermogen en oog voor kansen in deze nog relatief onbekende landen.

Ondernemersreis 16 t/m 19 april 2019

Dinsdag 16 & woensdag 17 april zijn we in Bulgarije (Sofia en omgeving) en donderdag 18 & vrijdag 19 april zijn we in Roemenië (Boekarest en omgeving). Het is mogelijk om aan het gehele programma deel te nemen of te kiezen voor een van de landen.

De reis-en verblijfskosten komen voor eigen rekening van de ondernemer. Per stad betaalt u standaard € 600 voor de matchmaking (op basis van vier matches). Mocht u meegaan voor zowel Bulgarije als Roemenië dan betaalt u € 1200. Als u meer matches bij de matchmaking wilt, is de meerprijs € 150 per match.   

Interesse?

Wil je je registeren voor de ondernemersreis? Dat kan via deze link (google docs bestand).

Startdatum
Einddatum
Locatie

Sofia en omgeving

Boekarest en omgeving