Agenda

Digital Summit Euregio 2024

Op 17 april 2024 opent de Digital Summit Euregio voor de vierde keer zijn deuren in Münster! Managers, IT-beslissers, start-ups, jonge professionals en technologieliefhebbers uit Duitsland en Nederland komen samen om de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld te bespreken en innovatieve ideeën voor de toekomst te bedenken.

Het "Dutch-German Tech Event" staat in het teken van "Green Tech" en "Innovative Technologies in Use". Strategieën voor duurzame energieproductie en het bevorderen van de circulaire economie staan ook op de agenda, net als actuele ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en de invloed daarvan op de IT-strategie van kleine en middelgrote ondernemingen.

We nodigen je van harte uit om op 17 april vanaf 9 uur aanwezig te zijn op locatie in het IHK Training Centre in Münster of online.

Informatie en tickets zijn beschikbaar op de evenementwebsite www.digital-summit.eu/nl.

Het programma is rond! Je kunt je verheugen op inspirerende keynotes, bijvoorbeeld van Dr Holger Schmidt, specialist in digitale transformatie en directeur van de FAZ-redactie. Hij zal uitleggen waarom kunstmatige intelligentie een revolutie teweeg zal brengen in het bedrijfsleven en op het werk. Lara Sophie Bothur, Duitslands eerste fulltime corporate influencer van Deloitte, zal er ook zijn. Onder de titel "Tech for Good" zal zij spreken over het sociale en duurzame gebruik van technologieën. Je kunt je bovendien verheugen op een gesprek met de Nederlandse tech-ondernemer Jim Stolze. Als actief ambassadeur voor de TED-gemeenschap benadrukt hij in zijn lezingen het belang van datagedreven werk, zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen.

We kijken uit naar:

  • Christian Grotholt | CEO bij 2G Energy
  • Phil Eisberg | Co-Founder & CEO bij 1KOMMA5°
  • Henning Dicks,  Co-Founder & CEO bij agriportance .
  • ... en nog veel meer bedrijfsvertegenwoordigers uit Duitsland en Nederland.

Start-ups uit Duitsland en Nederland maken ook weer deel uit van het programma. Zij strijden om de Digital Summit Euregio Award, gesponsord door Initiative Industrie.

De organisatoren zijn het IT Forum Nord Westfalen, de Digital Hub münsterLAND, de Duits-Nederlandse Handelskamer, Oost NL en de IHK Nord Westfalen.

We kijken uit naar je deelname!

Startdatum
Einddatum
Locatie

IHK-Bildungszentrum

Sentmaringer Weg 61

48151 Münster