Nieuws

World of Health Care 2021

Around the World of Health Care in three days! Op 28, 29 en 30 september 2021. Deze editie biedt onze partners wederom een zéér laagdrempelige manier om in contact te treden met buitenlandse beslissers. De Transformatie van de Zorg en zes onderliggende thema’s staan op de agenda.
 

Als NIEUWE TOEVOEGINGEN bieden wij een platform voor 1-op-1 afspraken én nodigen wij ook buitenlandse (business) ecosysteem partners uit. Deze vertrouwde partijen staan klaar om jou verder op weg te helpen in het buitenland, bijvoorbeeld bij een markentree of -uitbreiding.

Na een prachtige (eerste) virtuele WoHC editie in 2020, met ruim 500 deelnemers uit 25 landen, kijken wij wederom uit naar internationaal interactieve dagen. Indien de COVID-19 situatie het toelaat bieden wij ook een fysieke netwerkbijeenkomst voor (enkel) Nederlandse deelnemers.

Registreer hier voor WoHC 2021 deelname

Hieronder leest u meer over de thema’s, het virtuele platform en deelnemersbijdrage

of bezoek ons online platform voor meer informatie.

Gezamenlijk aan de slag met de Transformatie van de Zorg

Aan World of Health Care nemen hooggeplaatste vertegenwoordigers vanuit overheden, de private zorgsector, kennisinstellingen, NGO’s, én zakelijke ecosystemen uit het buitenland deel. Onderling gaan we het gesprek aan over de Transformatie van de Zorg. Specifieke subsessies zullen gaan over:
 

  • Toegankelijke zorg voor iedereen;
  • Organisatorische efficientie;
  • Duurzame inzetbaarheid zorgpersoneel;
  • Bouwen en uitrusten van zorginfrastructuur;
  • Betaalbare diagnostiek en behandeling voor institutionele zorg;
  • Gezond leven en ouder worden in de persoonlijke leefomgeving;

Meer informatie over het programma.

Interactieve sessies én 1-op-1 gesprekken

Naast thematische sessies met netwerkgelegenheid bieden wij dit jaar ook een online portaal voor het inplannen van 1-op-1 gesprekken met mede-deelnemers van over de hele wereld.

Registratie

Registreren voor een meerdaags ticket is mogelijk en kan via onderstaande link voor slechts EUR 49,99 (excl. VAT).