Nieuws

Digital Summit Euregio: Vijf redenen om je aan te melden voor hét Nederland-Duitse Tech-event

Op 24 mei 2023 vindt de Digital Summit Euregio plaats: de plek waar CEO's en IT-managers van mkb'ers én de start-up scene uit Noord-Westfalen en Nederland samenkomen. Dit grensoverschrijdende evenement is uniek in zijn vorm. Met meer dan 400 deelnemers ontwikkelt het zich steeds meer tot hét Duits-Nederlands Tech-evenement. Hieronder vind je vijf belangrijke redenen waarom jij je zou moeten aanmelden voor #DSE2023.

DSC01243.jpg

1. Verandering van perspectief

Tijdens #DSE2023 ontmoeten de industrie, IT, politiek en het bedrijfsleven elkaar. Digitaliseringsexperts uit Duitsland en Nederland maken kennis met elkaar en kunnen van elkaar leren. Neem deel aan de gesprekken en discussies en bevorder de uitwisseling van kennis over innovatie- en technologiethema's.

2. Nieuwe inzichten en interessante sprekers

Tijdens #DSE2023 kun jij andere digitaliseringsexperts ontmoeten en profiteren van hun ervaringen. Leer van de best practices en succesverhalen van andere experts en integreer deze inzichten in jouw eigen werk. Zo belicht de Summit het Duits-Nederlands succesverhaal met internationale uitstraling: ASML, Zeiss en Trumpf hebben met de sleuteltechnologie 'EUV' aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de productie van microchips.

Namens ASML staat Jan Keller op het podium. Andere highlights uit het programma zijn: Jeroen van de Lagemaat (NDIX), Arko van Brakel (CleanTech Regio) en Peter van Harten (Smart Industry Ambassador). En een Duits-Nederlandse panel discussie gemodereerd door Hans Brouwers (Oost NL/ GO4EXPORT) met onder meer: Dr. Biba Visjnicki (Tembo Group) en Christoph Almering (Euregio).

3. Inspiratie van startups

 Op #DSE2023 presenteren start-ups uit Duitsland en Nederland hun digitale oplossingen in wedstrijdvorm. Stem op de meest innovatieve start-up en kom in contact met de jonge ondernemers! Focus ligt o.a. op synergie en samenwerking tussen startups en mkb.

4. Motivatie

Tijdens #DSE2023 kun jij feedback krijgen voor jouw eigen oplossingen en diensten. Je kunt ook leren over nieuwe werkmethoden en tools. Deel vergelijkbare uitdagingen met anderen en vind oplossingen voor jouw eigen bedrijfsvoering.

5. Laat je inspireren en vergroot jouw (Duitse) netwerk

Op #DSE2023 ontmoet jij oude en nieuwe bekenden uit de Duitse en Nederlandse IT-sector en industrie. Neem een break van de dagelijkse praktijk en wissel ideeën uit over trends, uitdagingen en oplossingen - dit alles onder het genot van de beste catering gedurende de hele congresdag!

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar op de website van het evenement: www.digital-summit.eu.

Het congres wordt georganiseerd door IT-Forum Nord Westfalen, Digital Hub münsterLAND, Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel, Oost NL, NDIX BV, DNHK  en IHK Nord Westfalen. Nederlandse DSE 2023 partners zijn o.a. Novel-T, TwenteBoard , Gemeente Enschede.