Agenda

Inschrijving voor Pitch events Meet the Buyer Duitsland

Meet The Buyer is erop gericht om kansen te verzilveren voor maakbedrijven uit Oost-Nederland die met hun innovatieve oplossingen bijdragen aan het succes van Duitse mkb-bedrijven en het aangaan van maatschappelijke uitdagingen. In het programma presenteren Duitse bedrijven online hun uitdagingen en Nederlandse bedrijven krijgen de kans om hun oplossingen te pitchen.  

 

Programma 'Meet the Buyer'

Meet The Buyer is onderdeel van het GO4EXPORT-programma waarvan Oost NL leadpartner is. In samenwerking met een consultant in Duitsland bevraagt GO4EXPORT Duitse mkb-ondernemers naar hun uitdagingen voor het komende jaar. Zoals investeringen voor het verbeteren van productieprocessen, gebruik van duurzame grondstoffen en digitalisering. Vervolgens volgt de vraag of het Nederlandse mkb mogelijke oplossingen zou mogen pitchen voor de genoemde uitdagingen. Er worden anonieme profielen opgemaakt van de desbetreffende bedrijven bedrijven en de gewenste investering.  

Inschrijven voor 5 juli

Voorbeelden van dit soort profielen zijn terug te vinden op de GO4EXPORT-website. Bedrijven kunnen reageren als zij denken een geschikte oplossing in handen te hebben.  De eerste vier profielen uit Duitsland zijn inmiddels bekend. Uiteindelijk worden per profiel maximaal drie bedrijven geselecteerd die hun oplossing mogen pitchen. Dus zes pitches in totaal. 

Bedrijven die niet geselecteerd zijn om te mogen pitchen krijgen persoonlijk advies en begeleiding bij hun verdere (export)activiteiten richting de Duitse markt. Zij zullen kunnen deelnemen aan andere GO4EXPORT-activiteiten in de toekomst. 

Meer informatie 

De eerste twee profielen uit Duitsland zijn hier te vinden, net als de mogelijkheid om je aan te melden. Wil je meer weten over het programma? Neem dan contact op met Kevin Duesing: kevin [dot] duesing [at] oostnl [dot] nl.  

Voor meer informatie zie: GO4EXPORT Meet the Buyer

Meedoen en direct regisreren voor 5 juli (of daarna voor de volgende rondes): inschrijven

---

De organisatie van het programma ‘Meet the Buyer’ wordt geleid door medewerkers van Oost NL, leadpartner GO4EXPORT. De betrokken GO4EXPORT-partners zijn evofenedex, Koninklijke Metaalunie, VMO - Verenigde Maakindustrie Oost. Deze samenwerkende GO4EXPORT-partners krijgen in dit verband ondersteuning van MKV Consult.

Startdatum
Einddatum
Locatie

online