Agenda

Africa Business Week

Van Marokko tot Zuid-Afrika en van Senegal tot Kenia. Tijdens de digitale Africa Business Week van 25 t/m 28 mei, nemen we u als ondernemer mee langs de kansen in 9 veelbelovende Afrikaanse markten. De focus ligt op de thema's: agro, circulaire economie, gezondheidszorg, water, ICT en duurzame energie.

Kijk met ons naar de toekomst. Waar liggen nu al kansen voor uw bedrijf? Tijdens deze Business Week krijgt u antwoord op alle vragen. Dus meld u nu aan! Deelname is gratis.

Met de juiste kennis de volgende stap
De Africa Business Week richt zich op startende en ervaren Nederlandse ondernemers die veelbelovende Afrikaanse markten willen ontdekken én ondernemers die hun afzetmarkt in Afrika willen uitbreiden. De focus ligt op Nigeria, Kenia, Zuid-Afrika, Senegal, Marokko, Ghana, Ethiopië, Ivoorkust en Egypte.

Een digitale mix van sectorspecifieke en algemene sessies over financiering en 'Doing business in', zorgen ervoor dat u met de juiste kennis de volgende stap op het Afrikaanse continent kunt zetten. U volgt verschillende (interactieve) sessies over de kansen in de sectoren. Ook spreekt u met adviseurs van RVO, andere ondernemers, en het economische netwerk van Nederlandse ambassades en consulaten in Afrika.

Kansen voor uw bedrijf

Met een grote afzetmarkt biedt Afrika veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Er is veel vraag naar producten, machines, diensten en kennis. De exportwaarde van Nederlandse goederen en diensten was € 5,8 miljard in 2019. Daarnaast zijn er multilaterale banken en organisaties die veel investeren in Afrikaanse landen. Hier liggen mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers.

Besluit u stappen te zetten op het gebied van zakendoen in één of meer van deze Afrikaanse markten? De Nederlandse ambassades en RVO helpen u graag verder. En via het digitale platform blijft u ook na de Business Week in contact met andere deelnemers en organisatoren.

Het programma
U volgt de Business Week via het online platform b2Match. Na uw registratie leest u daar meer over.

Meld u nu aan
Wilt u meedoen met de Africa Business Week? Meld u aan en ontdek nieuwe kansen in Afrika.

Tot 25 mei!

Namens het team van de Africa Business Week,

Corinne Abbas

Business Development Coach West-Afrika

Corinne [dot] abbas [at] rvo [dot] nl

Kim Romeijn

Business Development Coach Noord-, Oost-, Zuid-Afrika

Kim [dot] romeijn [at] rvo [dot] nl

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Organisatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert dit evenement samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de diplomatieke netwerken in de betrokken Afrikaanse landen.

Deze mail krijgt u omdat u eerder interesse heeft getoond in zaken doen in Afrikaanse landen. Mocht u dit niet meer willen ontvangen, reageer dan op deze e-mail

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert Duurzaam, Agrarisch, Innovatief en Internationaal ondernemen.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online