Zakendoen met China, droom of werkelijkheid?

Rabobank helpt ondernemers graag groeien. Groei is onder andere te realiseren door te zoeken naar nieuwe markten in binnen- en buitenland. Een van de belangrijkste redenen voor ondernemers om in het buitenland zaken te doen is het zien van concrete kansen. Maar zelfs als deze concrete kansen nog niet zichtbaar zijn kan het interessant zijn om internationaal nieuwe markten aan te boren of de afzetmarkt uit te breiden.

Je doet al zaken in China of wij schatten in dat het voor jou interessant is om in China zaken te doen. Daarom nodigen wij je namens de Rabobanken Kring Gelderland Zuid en Dirkzwager legal & tax van harte uit voor het event ‘Zakendoen met China, droom of werkelijkheid?’ op donderdag 14 februari 2019 in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Wij informeren en inspireren je, omringd door Chinese Streetfood en de welbefaamde panda’s Wu Wen en Xing Ya, over de (commerciële) kansen die China te bieden heeft en waarmee rekening te houden bij internationaal zakendoen met en in China.

 

Programma

15.30 uur            Inloop
16.00 uur            Welkomstwoord
16.10 uur            Spreker Robin de Lange, directeur van Ouwehands Dierenpark, over het proces om de Reuzenpanda’s naar Nederland te
krijgen. Robin gaat o.a. in op de complexiteit van het proces, de cultuurverschillen en de overheidsbemoeienissen waar zij                             mee te maken hebben gehad.
16.45 uur            Thomas Bijker, voormalig President van Teijin Aramid Asis Ltd over zijn ervaringen met en de belangrijkste adviezen voor                               het zakendoen met China.
17.30 uur            Borrel
19.00 uur            Einde event

 

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar het verhaal van de panda’s en ontmoet je graag andere ondernemers met dezelfde internationale ambities? Meld je dan vóór 4 februari aan via onderstaande button!

Let op:
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Parkeren is gratis.

 

Vragen

Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0487) 58 02 99 of per e-mail via Bedrijven.kring.GEZ@rabobank.nl.

Save the Date:
14 februari 2019

Locatie:
Ouwehands Dierenpark
Evenementlocatie Pandasia
Grebbeweg 111
Rhenen

Interesse?