World Trade Day 2017

6 november 2017

Ontdek de handelsmogelijkheden voor uw bedrijf op 6 november 2017 tijdens World Trade Day in Hengelo. Als een van de 300 World Trade Centers wereldwijd, stelt het WTC Twente in Hengelo tijdens de World Trade Day haar mondiale netwerk ter beschikking aan regionale ondernemers. Een middag vol netwerken, pragmatische sessies, adviesgesprekken  en matchmaking met buitenlandse ambassades, internationale experts en ervaren ondernemers.

Deelname aan de World Trade Day is gratis. Deelname aan International Matchmaking gesprekken kost € 50 voor niet-leden. Leden van de WTC Twente Business Club hebben gratis toegang.

Internationale matchmaking

Eén-op-één gesprekken met vertegenwoordiging vanuit diverse landen. Daarnaast ruime mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven.

Individueel Internationaal Advies
Tijdens het individueel internationaal advies krijgt u de mogelijkheid om informatie in te winnen over onderwerpen en/of uitdagingen waar u met uw bedrijf tegenaan loopt. U kunt ook informatie verkrijgen van specialisten in hun gespecificeerde kennisdomein.

Paneldiscussie Internationaal Ondernemen
Internationale handel vergt kennis en begrip van nieuwe markten. Laat u inspireren door bedrijven die deelnemen in het panel voorafgaand aan het matchmaking event. U bent van harte welkom om in gesprek te gaan met de deelnemende bedrijven in het panel.

Save the Date: 6 november 2017

Locatie: World Trade Center Twente in Hengelo

Website: www.worldtradeday.nl

 

Interesse?

Ontmoet potentiële businesspartners tijdens de WTD seminars en matchmaking. Meld u nu aan!