SUBSIDIES

Om internationaal zakendoen te stimuleren kunnen ondernemers uit de provincie Overijssel gebruikmaken van de GO4EXPORT Voucher. Ondernemers uit de provincie Gelderland kunnen een beroep doen op De Groeiversneller Export Voucher.

GO4EXPORT Voucher

Om zakendoen met het buitenland via online kanalen te stimuleren is de GO4EXPORT Voucher ontwikkeld. Met deze voucher maakt een gespecialiseerd en internationaal ervaren bureau een gratis quickscan rond e-commerce kansen bij ondernemen met het buitenland. Met informatie uit de quickscan kunt u gespecialiseerde en internationale bureaus inschakelen, kunt u direct verbeteringen doorvoeren en/of een e-commerce businessplan maken. Daarnaast krijgt u ondersteuning bij de verdere inrichting en implementatie van e-commerce in uw eigen organisatie.

Per 1 november 2018 zijn er nog negen vouchers beschikbaar voor ondernemers.
Vanaf 1 januari 2019 komen hier nog 20 vouchers bij.
U kunt de nog resterende vouchers van 2018 aanvragen per 1 november a.s. vanaf 12.00 uur via deze pagina.

Meer informatie over de GO4EXPORT Voucher

De Groeiversneller Export Voucher

De provincie Gelderland ondersteunt met De Groeiversneller Gelderse mkb-ondernemers die willen groeien in omzet en werkgelegenheid. Startpunt is uw groeipotentie en groeiambitie om vernieuwende technologie en innovatieve producten, diensten en processen te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Het nieuwe economische stimuleringsprogramma De Groeiversneller ondersteunt en stimuleert Gelderse mkb-ondernemers met groeiplannen. U als ondernemer bent daarbij aan zet. U neemt het initiatief en bepaalt met welke stappen u met uw bedrijf wilt groeien. U bepaalt ook welke externe partij u inschakelt om uw groeiplan te maken en uit te voeren. Oost NL is de programmamanager van De Groeiversneller.

Meer informatie over De Groeiversneller Export Voucher