Smart City missie naar Taiwan

Heeft jouw bedrijf innovatieve Smart City oplossingen? Ben je klaar voor uitbreiding naar Azië? Wil je zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven, steden en onderzoeksinstituten of de markt verkennen? Ga dan mee met de Smart City missie van 25 t/m 29 maart 2019, geleid door Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, naar een van de grootste Smart City evenementen in Azie: de Smart City Summit en Expo in Taiwan.

Burgemeester van Utrecht Jan van Zanen leidt de delegatie naar Taiwan en ondersteunt de deelnemende bedrijven en onderzoeksinstituten in de verschillende forums, matchmaking en netwerk evenementen. Vooral wat betreft de bezoeken aan de Taiwanese steden Taipei, Taichung en Taoyuan, die actief op zoek zijn naar nieuwe Smart City oplossingen, is de aanwezigheid van burgemeester Jan van Zanen van grote waarde.

 

Voorlopig Programma

24 maart:
Vlucht Amsterdam – Taipei

25 maart:

Aankomst, transfer hotel, welkom briefing

26 maart:

Opening ceremonie Smart City Summit
Bezoek aan Smart City Summit
Welkomstlunch 
1 op 1 Matchmaking event 
Taipei Night – Netwerk diner georganiseerd door TCA

27 maart:

Bezoek aan Taipei Bike Show 
Bezoek aan Taipei Burgemeester Ko Wen-je
Netwerklunch met de gemeente Taipei
Netherlands – Taiwan Smart mobility forum & Netherlands – Taiwan Smart Healthcare forum 
Netwerkdiner georganiseerd door NTIO gericht op een breed Taiwanees publiek bestaande uit overheid, bedrijven en onderzoeksinstituten

28 maart:

Bezoek Taiwanese startup incubator
Bezoek Taichung Burgemeester Lu Shiow-yen
Netwerkdiner met de gemeente Taichung

29 maart:

CE workshop/event op Holland CE paviljoen, op de Taichung Flower expo
Bezoek Burgemeester Taoyuan Cheng Wen-tsan en senior stadsbestuur
Evaluatiesessie
Netwerk diner met gemeente Taoyuan
Transfer naar Taoyuan international airport en vlucht naar Amsterdam 

 
Een onderdeel van de missie is een bezoek aan de Smart City Summit. Meer 30.000 bezoekers ontmoeten elkaar op de Smart City Summit en de vele forums, matchmaking en netwerk events. Het evenement brengt naast alle belangrijke Taiwanese steden en technologie bedrijven ook vele internationale steden, voornamelijk uit Aziatische landen samen.
 
 

Schrijf je nu in

Deelname kost € 500 per organisatie excl. btw. Iedere extra deelnemer betaalt € 250. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. 

Taiwan speelt een sleutelrol in de wereldwijde hightech supply chain en is dé plaats voor productie van elektronica. Zo zijn Taiwanese bedrijven bijvoorbeeld verantwoordelijk voor bijna 90% van de computer chips wereldwijd. Door de centrale ligging in Azië, functioneert Taiwan ook als een hub voor buitenlandse bedrijven richting de grotere Aziatische markt, en dan met name het Chinese vasteland. De Taiwanese overheid zet zich in om Smart City oplossingen toe te passen in haar grote steden door middel van verschillende experimenten en doelstellingen.

Taiwan is als gateway naar de Aziatische markt perfect gepositioneerd voor Nederlandse bedrijven om strategische partnerschappen aan te gaan met Taiwanese tech bedrijven om Smart City producten en diensten op de Taiwanese/Aziatische markt te brengen.

De deadline voor aanmelding is op 18 februari. Inschrijven kan via onderstaande button.

 

Let op:
Op 24 januari aanstaande is een informatiebijeenkomst gepland van 16:00 – 18:00 in Utrecht.
Meld u aan via de knop op de volgende site: http://unbouncepages.com/taiwan-smart-cities-missie/ 

Save the Date:
25 – 29 maart 2019

Locatie:
Taiwan

Website:
http://unbouncepages.com/taiwan-smart-cities-missie/

Interesse?