Rondje Duitse Retail in NRW

Wilt u weten wat de foodtrends zijn in de Duitse retail, zodat u de kansen op deze markt nog beter kunt benutten? Dan nodigen wij u uit voor een Rondje Retail in Nordrijn Westfalen. Tijdens onze storecheck-tour langs Duitse retailketens laten wij ons inspireren door trends zoals:

  • Shift naar plantaardige proteïnes, vegan, veggie, alternatieve producten voor vlees en melk
  • Functional food, superfoods, low-carb, convenience, to go, free from, personalised food, senioren- en sportvoeding
  • Slimme oplossingen voor verduurzaming, verpakkingen, instore, logistiek e.d.

Op het programma staan o.a. bedrijfsbezoeken aan filialen van Edeka, REWE en Aldi. Verder bezoek aan distributiecentrum van Picnic en Convenienceproductie-locatie.

 

Voor wie?

Deze factfindingmissie is interessant voor bedrijven die graag meer willen weten over kansen op de Duitse markt en mogelijk hun producten willen afzetten.

 

Door wie?

De reis wordt geleid door Agrofoodmakelaar Duitsland Oost NL, Jochem Wolthuis en georganiseerd in samenwerking met de branche-organisatie Proveg en met de Wirtschaftsförderung Mönchen-Gladbach (WFMG).

 

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem contact op met Jochem Wolthuis, 06-16290395, jochem.wolthuis@oostnl.nl

Deze reis wordt georganiseerd vanuit GO4EXPORT, een stimuleringsprogramma voor export, ondersteund door de provincie Overijssel en Gelderland en uitgevoerd door de samenwerkende partners VNO-NCW Midden, Trade Office Zwolle, Oost NL, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Health Valley, Kiemt, Verenigde Maakindustrie Oost, Food Valley, World Trade Center Twente, Hogescholen Saxion en Windesheim, MKB-Deventer, Novel-T, MetaalUnie. Kamer van Koophandel en World Trade Center Arnhem Nijmegen.

 

Aanmelden

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg.

Save the Date:
11 t/m 13 maart 2019

Locatie:
Düsseldorf e.o.