Laat ondernemers groeien  

Ondernemen in Duitsland

Duitsland is de belangrijkste handelspartner van ons land. Voor Oost-Nederlandse bedrijven liggen de kansen bijna letterlijk om de hoek. 

Ondernemen in Duitsland

GO4EXPORT heeft op het gebied van Agro-Food en High Tech Systemen en Materialen liason officers die voor Nederlandse bedrijven deuren kunnen openen. Daarnaast organiseren de samenwerkende partners van GO4EXPORT activiteiten op het gebied van handel met Duitsland. 

Agrofoodmakelaar Duitsland

Jochem Wolthuis actief als Agro-Foodmakelaar. Hij helpt mkb-ondernemers met het betreden van de Duitse markt, door het bedrijfsleven en de Duitse afzetmarkt dichter bij elkaar te brengen. Lees meer.

HTSM-makelaar Duitsland

Oost-Nederland heeft een traditioneel sterke maakindustrie met vele verborgen kampioenen en een wereldwijde reputatie in marktniches. Op gebied van HTSM beschikken we over krachtige ecosystemen met unieke proposities, kennis op gebied van o.a. advanced materials, manufacturing, nanotechnology, semiconductors, robotics, photonics en clean energy. Taak van de HTSM-makelaar Duitsland, Hans Brouwers, is om het Oost-Nederlandse mkb en kennisinstellingen en de Duitse (afzet)markt dichter bij elkaar te brengen. Lees meer.