Nieuws

Zet studenten in om uw nieuwe exportstrategie te ondersteunen

Naast de diverse regelingen die er zijn om uw bedrijf te helpen overleven zal er ook nagedacht moeten worden of uw exportstrategie nog wel van toepassing is, welke markten minder interessant zijn geworden en welke juist nu wel en hoe deze te betreden.  

studenten

Maak daarom gebruik van studenten om voor u alvast onderzoek te doen zodat, als de markten weer opengaan, ​u goed voorbereid u​w vernieuwde internationale ambities kan oppakken.

Studenten van Saxion’s International Business School (IBS) ondersteunen ondernemers en organisaties bij doorontwikkeling en groei met een internationale scope. In groepen en op individuele basis houden zij zich bezig met onderzoek en advies op het gebied van marketing, sales, supply chain management, management strategieën, HR en finance. Zij worden hierbij begeleid door een docententeam met werkervaring en inhoudelijke expertise op deze domeinen.

Door te werken met real life business cases is er vanaf dag 1 sprake van optimale match is tussen de dagelijkse praktijk en onderwijs. Dit heeft als voordeel dat studenten gewend zijn om samen te werken met elkaar en te werken voor een opdrachtgever. Opdrachtgevers geven vrijwel allen aan blij te zijn met het gedane onderzoek en zijn veelal verrast door de kwaliteit en originaliteit van de uitkomsten.

Praktisch

De tijdsinvestering voor de opdrachtgever is afhankelijk van het type opdracht. Er zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Contact

Paulien Olde Bijvank - Brekveld, MSc.

Accountmanager International Business School

0031 6 3043 8839

p [dot] oldebijvank [at] saxion [dot] nl ()

https://www.linkedin.com/in/paulien-olde-bijvank/