Nieuws

WTC Arnhem-Nijmegen – partner GO4EXPORT

Net als voorgaande jaren werkt het WTC Arnhem-Nijmegen ook in 2021 samen met GO4EXPORT. We hopen in de tweede helft van het jaar Corona onder controle te hebben in Nederland en daarom hebben we twee bijeenkomsten voor het najaar ingepland.

WTC Arnhem-Nijmegen

Op de hoogte blijven over de komende activiteiten van GO4EXPORT-partner WTC Arnhem-Nijmegen?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

GO4EXPORT ondersteunt Gelderse en Overijsselse ondernemers bij het zetten van de juiste stappen in het buitenland. Oost NL doet dat met een focus op het versterken van de regionale economie in Overijssel en Gelderland, door ondernemers die bijdragen aan maatschappelijke oplossingen duurzaam laten innoveren, investeren en internationaliseren.

Het programma van GO4EXPORT wordt uitgevoerd door Oost NL, in nauwe samenwerking met de volgende regionale partners: Foodvalley, evofenedex, Health Valley, Hogeschool Saxion, HAN University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Kiemt, Metaalunie, MKB Deventer, Novel-T, Kennispoort Regio Zwolle, RCT Gelderland, Trade & Innovate NL, Verenigde Maakindustrie Oost, VNO-NCW Midden, World Trade Center Arnhem en Nijmegen en World Trade Center Twente.

Bron: WTC Arnhem-Nijmegen, partner GO4EXPORT