Nieuws

Terugblik: China Business Week 2019 in Apeldoorn

Van 10-13 september werd de zesde editie van de China Business Week gehouden, hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in succes op de Chinese markt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) organiseert de China Business Week in samenwerking met regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Oost NL/GO4EXPORT organiseerde de sessie in Apeldoorn op 11 september. Daarnaast werden er sessies gehouden in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

China Business Week

Het evenement in Apeldoorn werd geopend door Detlev Cziesso, wethouder van gaststad Apeldoorn. Deze dag werd in samenwerking met Cleantech Regio georganiseerd.

Na een plenair programma waarin actuele ontwikkelingen in China en marktkansen voor Nederlandse bedrijven actief in de cleantech sector aan bod kwamen, verdeelden de aanwezigen zich in drie break-out sessies. Deze richtten zich op de sectoren water- en milieutechnologie, groen transport & alternatieve energie, en afvalverwerking/waste-to-energy. Tijdens deze sessies, die werden geleid door ervaringsdeskundigen, kregen Oost-Nederlandse bedrijven de kans om in gesprek gaan over actuele thema’s. Daarnaast was er volop gelegenheid om het zakelijke netwerk uit te breiden.

Bij dit artikel een foto-overzicht van het evenement. Alle foto’s zijn gemaakt door Renée Binnenmars.