Nieuws

Sino-Dutch Smart Agriculture & Food Industry Cooperation Seminar

Bent u geïnteresseerd in de Chinese markt? Bent u actief in de sector Food en wilt u in contact komen met Chinese bedrijven? Kom dan naar het “Sino-Dutch Smart Agriculture and Food Industry Cooperation Seminar” in Wageningen op 11 juni.

kas

Oost NL organiseert samen met het Investment Promotion Agency van het Chinese Ministerie van Economische Zaken (CIPA) een ochtend waarin Chinese en Nederlandse bedrijven zich kunnen presenteren. Dit gebeurt tijdens een delegatiebezoek uit China op het gebied van agrofood. Thema’s die aan bod zullen komen zijn Chinees-Nederlandse samenwerking in de agrofood sector, wederzijdse investeringen en trends en ontwikkelingen binnen de agrotech in China.

Deze bijeenkomst is met name interessant voor Nederlandse bedrijven actief in kasbouw, automatiseringsprocessen, nieuwe energie en smart oplossingen in agrofood. De ochtend eindigt met een netwerklunch, waar u ruim gelegenheid heeft tot nader kennismaken met de Chinese bedrijven.

Programma

Locatie: Forum Building, Droevendaalsesteeg 2, Wageningen 

09:00 – 09:30 Welkom en ontvangst 

09:30 – 09:40 Opening door MS. BAO Ning – Director of CIPA 

09:40 – 09:50 Welkom door Jurgen Sonnenborn – Agrifood specialist bij Oost NL International 

09:50 – 11:20 Presentaties door Nederlandse en Chinese bedrijven en organisaties 

11:20 Afsluiting seminar 

11:30 Netwerklunch

Praktische zaken

Deelname aan het seminar en de netwerklunch is gratis. Heeft u interesse om het seminar bij te wonen of een pitch te verzorgen? Meld u dan aan bij Bram Geertsema via bram [dot] geertsema [at] oostnl [dot] nl, of bel 06 28 85 20 56.