Nieuws

Holland High Tech Paviljoen tijdens Semicon China

SEMICON China is de grootste beurs op het gebied ter wereld voor de semiconductor industrie. Deze beurs wordt jaarlijks gehouden in het Shanghai International Expo Centre, en is één van de meest toonaangevende beurzen voor de semiconductor industrie in Azië. Kortom dé beurs waar je jezelf als Nederlands semicon bedrijf kunt presenteren aan de gigantische Chinese markt.

Semicon II

BCSEMI NL organiseerde voor het zesde jaar op een rij een Holland High Tech Paviljoen tijdens Semicon China, in samenwerking met het Holland Innovation Network China en GO4EXPORT. Dit jaar namen de volgende Nederlandse bedrijven deel aan het paviljoen: BKB Precision, Boschman Technologies, HITEC Power Protection, Levitech, NTS Group, Sempro Technologies en Trymax Semiconductors.

 

Jezelf als Nederlands bedrijf in de steeds sneller groeiende Chinese semicon markt positioneren is erg relevant. In een artikel dat onlangs in de Financial Times werd gepubliceerd, wordt benadrukt dat China járen achter loopt op het westen in de ontwikkeling van hoogwaardige chips, en dat het China maar niet lukt om zelfvoorzienend te worden in de keten van chipontwikkeling. Er blijft veel vraag naar hoogwaardige producten en kennis in de Chinese semiconductor industrie, en als één van de weinige landen die de keten volledig kan aanbieden, is er veel interesse in Nederlandse producten en diensten.

 

Een aantal deelnemers aan het Holland High Tech Paviljoen vertelt waarom zij ieder jaar weer deelnemen, en waarom juist op deze beurs in China gezien willen worden.

Video impressie