Nieuws

GO4EXPORT tijdens Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico

Geef uw bedrijf een boost in de Verenigde Staten, Canada of Mexico tijdens de online Business Week van 6 tot en met 8 april. Ontdek kansen voor de sectoren gezondheid, plantaardige eiwitten, tech, waterstof, automotive en circulaire economie. Tip: vanuit GO4EXPORT zijn we via leadpartner Oost NL nauw betrokken bij de organisatie van de sessies Plantbased protein en Waterstof op dag 2. Internationaal opereren we onder de vlag Trade & Innovate with the Dutch (TINL) om onze krachten verder te bundelen.
GO4EXPORT Business Week VS Canada Mexico

Bent u al actief op deze kansrijke markten of wilt u deze betreden? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor de online Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico. U kunt zich nu aanmelden voor deze Business Week.

Waarom deze Business Week?

Een nieuwe president in de Verenigde Staten, de impact van corona op de gezondheidszorg, handelsakkoorden met de Europese Unie, inzet op duurzame energie en de nieuwe economie - er gebeurt ontzettend veel in Noord-Amerika. Deze ontwikkelingen bieden volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Tijdens de Business Week gaan we uitgebreid in op kansrijke markten.

Waarom meedoen?

Topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid zorgen voor een unieke online ervaring, ook in deze uitdagende tijd. U gaat met hen in gesprek en krijgt antwoord op vragen als:

 • Hoe staan de economie en het zakenklimaat ervoor in deze landen?
 • Wat zijn de uitdagingen en hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
 • Waar liggen zakelijke kansen voor mijn sector en mijn bedrijf?
 • Hoe gaat ik om met culturele verschillen?
 • Hoe bouw ik aan duurzame zakenrelaties?
 • Welke ondersteuning biedt de Nederlandse overheid bij internationaal ondernemen?

Meedoen aan de Business Week betekent dat u in korte tijd veel informatie krijgt en contacten kunt leggen. U krijgt een goed beeld van de concrete mogelijkheden voor uw bedrijf.

Programma

De Business Week geeft u een update over kansen en uitdagingen op Amerikaanse, Canadese en Mexicaanse markt. Op het programma staan onder meer:

 • een openingssessie over zakelijke kansen, economische ontwikkelingen, ervaringen van ondernemers en de laatste updates rond corona;
 • live paneldiscussies vanuit de studio over kansrijke sectoren in de Verenigde Staten, Canada en Mexico;
  1. Life Science & Health (LSH): e-health, healthy aging, MedTech
  2. Tech: cyber, Artificial Intelligence (AI)
  3. Plantaardige eiwitten
  4. Waterstof
  5. Automotive: productie/maakindustrie, toelevering
  6. Circulaire economie
 • interactieve sessies en 1-op-1-gesprekken waarbij u direct spreekt met handelsexperts van Nederlandse ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ook na de Business Week helpen wij u graag verder!

Deelname

Wilt u meedoen aan deze Business Week? Registreer dan via www.rvo.nl/vcm. Deelname is gratis.

Volg de sociale media en wekelijkse nieuwsbrief van RVO.

Wij ontmoeten u graag online tijdens de Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico!

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de volgende personen van Business Development bij RVO.

Voor inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld over het onderwerp of programma:

Alwin Quispel
06 1545 8428
alwin [dot] quispel [at] rvo [dot] nl ()

Voor organisatorische vragen, bijvoorbeeld over de locatie of kosten:
Joyce van Elck

06 1137 6331
joyce [dot] vanelck [at] rvo [dot] nl ()

Organisatie

De Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico wordt georganiseerd door RVO, Oost NL als leadpartner GO4EXPORT, Utrecht Region, Brainport en Innovation Quarter.


Mede mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten. Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

TINL logo

In nauwe samenwerking met:

Oost NL leadpartner GO4EXPORT