Nieuws

GO4EXPORT opent China Office

Tijdens de handelsmissie van Overijssel naar China in september vond de opening plaats van het GO4EXPORT China Office in Dalian, in de provincie Liaoning – Het China Office is er voor ondernemers die mee zijn geweest op een handelsmissie naar China. Met een vooruitgeschoven post in China kunnen de partners van GO4EXPORT betere nazorg geven voor ondernemers.

GO4EXPORT opening China Office

Het China Office kan worden ingezet door bedrijven voor de follow-up van de missie. Zoals het leggen van contacten met Chinese bedrijven, of overheden, om zo makkelijker zaken te kunnen doen.

Daarnaast speelt het China Office een belangrijke rol bij het organiseren van toekomstige missies en de invulling van het programma.

Bedrijven kunnen na de missie met Louis Wang contact opnemen om de potentiele partners die ze tijdens missie hebben ontmoet nogmaals te bezoeken voor een follow-up. Dit kan Louis voor ze doen om de contacten warm te houden. Contact opnemen kan via info [at] go4export [dot] nl.

De China Office verricht haar werkzaamheden in het verlengde van de NBSO. Netherlands Business Support Offices zijn handelskantoren van de Nederlandse overheid in het buitenland.