Nieuws

Corona International Rebuild Program

Heeft jouw onderneming internationaal veel last van de corona crisis? Tijdens het Corona Rebuild Programma, kijk je kritisch naar je internationale businessmodel en helpen wij jou om weer grip en zicht te krijgen op meer internationale omzet. Dit landelijke programma helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow, ongeacht in welke sector jouw bedrijf actief is. In acht weken tijd doorloop je samen met andere ondernemers vijf masterclasses. Je leert van elkaars ervaringen en inspireert elkaar om tot actie over te gaan. 25 bedrijven hebben het programma inmiddels succesvol doorlopen.

Crisis-als-groeikans

Wat mag je van ons verwachten?

Na deelname in het programma:

  • Je krijgt inzicht in welke onderdelen van jouw businessmodel nog functioneren en welke onderdelen verleden tijd zijn;
  • Je krijgt inzicht in de omzetpotentie van jouw bestaande klanten en nieuwe klanten;
  • Je krijgt inzicht in de problemen die op verschillende niveaus bij jouw klanten spelen en ontdekt kansen voor new business;
  • Je onderneemt actie en past je businessmodel aan;
  • Je boekt meetbaar resultaat in je cashflow.

Het programma

Verspreid over een periode van 8 weken vinden er vijf masterclasses plaats over een specifiek onderwerp. Daarnaast voer je ter voorbereiding en ter afronding van iedere module praktijkopdrachten uit. Het programma vraagt een grote commitment van jou als ondernemers. Ditzelfde mag je van ons verwachten.

Vijf masterclasses

1. Kennismaking en noodzaak
Maak kennis met elkaar en krijg inzicht in welke onderdelen van jouw businessmodel nog functioneren en welke onderdelen verleden tijd zijn.

2. Bestaande klant en nieuwe klant
Krijg inzicht in de omzetpotentie van je bestaande klanten en leer skills om nieuwe klanten te vinden voor new business

3. DMU en marktpotentie
Krijg inzicht in de problemen die er op verschillende niveaus bij jouw klanten spelen en ontdek kansen voor het verhogen van jouw omzet.

4. Minimale oplossing en maximaal resultaat
Krijg inzicht en onderneem actie om met minimale middelen een oplossing te bouwen waar jouw klanten bereid voor zijn te betalen.

5. Financiële impact en afsluiting
Krijg inzicht in de impact van jouw hernieuwde business model op de cashflow van jouw bedrijf en de eventueel benodigde financiering.

Praktijkopdrachten

Het programma is een combinatie van theorie en praktijk. Ter voorbereiding en afronding op de masterclasses voer je praktijkopdrachten uit om je hernieuwde businessmodel te valideren in de markt.

Praktische informatie & aanmelden

  • Het Rebuild Program is een landelijk programma
  • Het programma is voor ondernemers waarbij de omzet terugloopt
  • Iedere woensdag start er een nieuwe editie
  • Het programma vindt digitaal plaats via Microsoft Teams

Heb je interesse in het programma, neem dan contact op met Remco Lucassen, via remco [dot] lucassen [at] oostnl [dot] nl of 06 20132531. Aanmelden kan via deze link.