Handelsmissie Scandinavië

Kennis maken met Scandinavië

Aanmelden 

Webinar: Zakendoen met Scandinavië

Hoe doe je succesvol zaken in Scandinavië? Op woensdag 28 oktober 2020 delen experts van 11.00 tot en met 12.00 uur hun kennis in een webinar. We nemen de zakelijke cultuur van Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken onder de loep. Je ontvangt de belangrijkste ins en outs over deze noordelijke landen.

Programma

Zijn Denen net als Nederlanders? Is het normaal dat een Fin 20 seconden stil kan zijn nadat je een vraag stelt? Zijn Noren eigenwijs en zijn Zweden bang om beslissingen te nemen? Experts Callette Terhaerdt Losic en Chris Simonse gaan hier dieper op in.

  • Callette Terhaerdt Losic van Market Link uit Zweden bespreekt de onderlinge verschillen en de vergelijkingen tussen Scandinavië en Nederland. Ze gaat in op de sectoren, zakelijke cultuur en manier van communiceren in de vier landen.
  • Chris Simonse heeft ervaring in zakendoen in Scandinavische landen. Hij is co-owner van Just Carpets uit Kampen. Dit bedrijf produceert auto- en kofferbakmatten voor diverse automerken en exporteert deze producten naar Scandinavië. Chris deelt hoe hij zaken doet met Scandinavische landen en hoe hij de cultuurverschillen ervaart.

Aanmelden

De webinar is op woensdag 28 oktober 2020 van 11.00 tot en met 12.00 uur. Deelname aan de webinar is kosteloos. Tijdens het webinar wordt Nederlands gesproken. Wil je deelnemen aan de webinar ‘Zakendoen met Scandinavië’? Meld je dan hier aan voor de webinar. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over zakendoen met Scandinavië. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer, Kennispoort Regio Zwolle en Market Link de handen in één geslagen.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online