VS-Webinar

Zaken doen met de VS

Aanmelden 

Webinar: Zakendoen met de Verenigde Staten

Hoe gaat zakendoen met de Verenigde Staten in de toekomst uitzien? Een ontzettend groot land die constant in verandering is en daarnaast zijn de verschillen per staat groot. Hoe kan je als ondernemer hier het best mee om gaan? Waar liggen de kansen en waar moet je rekening mee houden? Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over zakendoen in de Verenigde Staten. Meld je aan voor het webinar ‘Zakendoen met de Verenigde Staten’ op woensdag 24 maart 2021 van 16.00 tot en met 17.00 uur

Programma

De webinar trappen we af met een rechtstreekse verbinding met de Verenigde Staten. Jeroen Beekman van het Nederlands consulaat in Chicago en Jerome Larosch van de Nederlandse ambassade in Washington DC je over het economisch en politieke klimaat in de VS. Wat verandert er nu de nieuwe president Biden er is? Welke verschuivingen en economische kansen ontstaan er?

Vervolgens gaat Carola Kruithof, relationship manager Noord-Amerika bij de Rabobank, dieper in op de uitdagingen die ondernemers ondervinden in de Verenigde Staten.

Tot slot deelt Johan Adrichem, directeur bij Broekema BV zijn praktijkervaringen over zakendoen in de Verenigde Staten. Broekema BV  is fabrikant van transportbanden voor met name de agro-sector en heeft twee vestigingen in de VS. Aansluitend kun je vragen stellen aan de experts en praktijkdeskundigen.

Aanmelden

De webinar is op woensdag 24 maart 2021 van 16.00 tot en met 17.00 uur. Deelname aan deze webinar is kosteloos. Wil je deelnemen aan de webinar ‘Zakendoen met de Verenigde Staten’? Meld je dan hier aan. Na aanmelding ontvang je in de week voorafgaand aan de webinar een link waarmee je toegang krijgt tot het event.

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom slaan de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online