Agenda

Startup missie naar TechBBQ Kopenhagen

De Nederlandse Ambassade in Kopenhagen en het Regional Business Development wil graag Nederlandse innovatieve oplossingen introduceren aan het Deense agrifood ecosysteem tijdens TechBBQ door maximaal 15 Nederlandse startups en scaleups te ontvangen. Bedrijven kunnen hier hun innovatieve oplossingen voorstellen aan geïnteresseerde Deense en internationale bedrijven, lokale investeerders en een scala aan potentiële partners. De startup-missie voor TechBBQ 2022 is voor jonge, innovatieve, technologie-gedreven bedrijven met een schaalbaar business model en ambities om snel te groeien.

Aanmelden & meer informatie   

TechBBQ

TechBBQ is de grootste startup, innovatie en tech bijeenkomst van Scandinavië.

In 2012 kwam een groep tech ondernemers bij elkaar voor een BBQ waar 150 tech mensen op af kwamen. Het is sindsdien aanzienlijk gegroeid en vorig jaar had TechBBQ meer dan 8000 deelnemers voor hun tweedaagse conferentie.

De jaarlijkse top vindt plaats op Lokomotivværkstedet, in het hart van Kopenhagen op 14-15 september 2022. Het aantal aanwezigen omvat Deense, andere Scandinavische en internationale ondernemers, evenals investeerders, innovators, startups, talenten, instellingen, verenigingen, journalisten en bedrijven - die allemaal TechBBQ gebruiken om nieuwe kansen te verkennen.

Mogelijkheden voor Agritech/Foodtech Startups

De startup missie naar TechBBQ 2022 is bedoeld voor jonge, innovatieve, technologie-gedreven bedrijven met een schaalbaar business model en ambities om snel te groeien. De Nederlandse delegatie bestaat uit Nederlandse Agritech/Foodtech startups die klaar zijn voor de volgende internationale stap in hun bedrijfs- en productontwikkelingen.

TechBBQ is een uitgelezen kans om:

  • Te pitchen bij een scala aan investeerders;
  • Hun internationale zakelijke netwerk uit te breiden;
  • Strategische partnerships aan te gaan met andere bedrijven om producten of diensten op de internationale markt te brengen;
  • TechBBQ biedt ook een geweldige omgeving voor spontane ontmoetingen, inspirerende presentaties en ongefilterd netwerken.

Deelnamecriteria

Aan deze missie kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen.

De ambassade en haar partners vinden het belangrijk dat de bedrijven die deelnemen binnen de structuur en inhoudelijke focus van de missie vallen. Registratie betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Startups (en scaleups) die voldoen aan de criteria kunnen deelnemen. De selectie vindt plaats op volgorde van aanmelding met een maximum aantal van 15 deelnemers.

Kosten voor deelnemende bedrijven

Deelname aan deze missie kost €250 per bedrijf exclusief BTW (maximaal 2 deelnemers per bedrijf).

Aanmelden & meer informatie   

Startdatum
Einddatum
Locatie

Kopenhagen