Agenda

Startup missie naar TechBBQ Kopenhagen

Ben jij een jong, innovatief, technologie-gedreven bedrijf met een schaalbaar business model en ambities om snel te groeien? GO4EXPORT-partners Oost NL en Kennispoort Regio Zwolle organiseren samen met Amsterdam Trade & Innovate, Rockstart en het Nederlandse postennetwerk in Denemarken een bezoek aan TechBBQ Kopenhagen, van 14-16 september 2022.
 
TechBBQ Kopenhagen is hét evenement voor start-ups in Scandinavië. Tijdens Tech BBQ kunnen bedrijven hun innovatieve oplossingen introduceren aan geïnteresseerde Deense en internationale bedrijven, lokale investeerders en een scala aan potentiële partners. TechBBQ 2022 richt zich op jonge, innovatieve, technologie-gedreven bedrijven die klaar zijn voor de volgende internationale stap in hun bedrijfs- en productontwikkelingen.

Aanmelden & meer informatie   

TechBBQ

TechBBQ is de grootste startup-, innovatie- en techbijeenkomst van Scandinavië.

In 2012 kwam een groep tech ondernemers bij elkaar voor een BBQ waar 150 tech mensen op af kwamen. Het is sindsdien aanzienlijk gegroeid en vorig jaar had TechBBQ meer dan 8000 deelnemers voor hun tweedaagse conferentie.

De jaarlijkse top vindt plaats op Lokomotivværkstedet, in het hart van Kopenhagen op 14-15 september 2022. Het aantal aanwezigen omvat Deense, andere Scandinavische en internationale ondernemers, evenals investeerders, innovators, startups, talenten, instellingen, verenigingen, journalisten en bedrijven - die allemaal TechBBQ gebruiken om nieuwe kansen te verkennen.

Mogelijkheden voor Agritech/Foodtech Startups

De startup missie naar TechBBQ 2022 is bedoeld voor jonge, innovatieve, technologie-gedreven bedrijven met een schaalbaar business model en ambities om snel te groeien. De Nederlandse delegatie bestaat uit Nederlandse Agritech/Foodtech startups die klaar zijn voor de volgende internationale stap in hun bedrijfs- en productontwikkelingen.

TechBBQ is een uitgelezen kans om:

  • Te pitchen bij een scala aan investeerders;
  • Hun internationale zakelijke netwerk uit te breiden;
  • Strategische partnerships aan te gaan met andere bedrijven om producten of diensten op de internationale markt te brengen;
  • TechBBQ biedt ook een geweldige omgeving voor spontane ontmoetingen, inspirerende presentaties en ongefilterd netwerken.

Deelnamecriteria

De ambassade en haar partners vinden het belangrijk dat de bedrijven die deelnemen binnen de structuur en inhoudelijke focus van de missie vallen. Registratie betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Startups (en scaleups) die voldoen aan de criteria kunnen deelnemen. 

Aanmelden & kosten

Deelname aan deze missie kost €250 per bedrijf excl. BTW (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Dat is inclusief deelname aan TechBBQ en de verschillende activiteiten die daaromheen worden georganiseerd, matchmaking en een aansluitend bezoekprogramma in Kopenhagen op 16 september. Het volledige programma is hier beschikbaar.

GO4EXPORT-partners Oost NL en Kennispoort Regio Zwolle organiseren in samenwerking met Amsterdam Trade & Innovate een busreis naar TechBBQ. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de busreis.
 
Heb je vragen over het programma of wil je meer weten over de busreis? Stuur dan een mail naar judith [dot] vandebovenkamp [at] oostnl [dot] nl.

Aanmelden & meer informatie   

Startdatum
Einddatum
Locatie

Kopenhagen