Agenda

Short track: International E-commerce

Doe jij online zaken in het buitenland? Of ben jij van plan om hiermee te starten? Volg de short track ‘International E-commerce’ en vergroot je kansen in het buitenland via e-commerce. In de short track op donderdag 26 november 2020 van 11.00 tot en met 12.00 uur geeft Erik Brunekreef je handvatten om internationaal (online) succesvol te zijn. Deze interactieve workshop is voor maximaal 15 ondernemers in Regio Zwolle, dus meld je snel aan!

Erik Brunekreef, projectleider Topcentrum E-commerce, leert je de ins en outs van internationale e-commerce. De short track is voor iedere ondernemer in Regio Zwolle die kansen ziet in het buitenland. Heb je interesse in zaken doen via platformen als Amazon, Marktplaats of ManoMano en wil je de laatste trends en ontwikkelingen weten over deze online verkoopplatformen? Dan is deze short track echt iets voor jou!

Spreker

Erik Brunekreef is projectmanager bij Topcentrum E-commerce, dit is een initiatief van 38 organisaties dat e-commerce in Regio Zwolle vertegenwoordigt. Erik Brunekreef heeft onder andere kennis over online platformen zoals Amazon en eBay. Hij vertelt je over de laatste trends en ontwikkelingen in internationale e-commerce en voorziet je van praktische tips.

Aanmelden

Deze short track is op donderdag 26 november 2020 van 11.00 tot en met 12.00 uur. Deelname aan deze online workshop is kosteloos. Wil je vanuit je eigen stoel deelnemen aan deze short track? Meld je dan hier aan! Na aanmelding ontvang je in de week voor de online workshop een e-mail met een link waarmee je toegang krijgt tot deze short track.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online