Agenda

Samenwerking met de MEMA

MEMA (Metaal- en Machinenbaunetzerk) heeft de bedrijven uit Oost-Nederland uitgenodigd deel te nemen aan een tweedaagse vakbeurs. MEMA is een metaal- en machinebouw-netwerk in Noord-West Duitsland, het Emsland, met ruim 1400 bedrijven, partners. Een interessante netwerkpartner voor de VMO en daarmee voor de bedrijven uit Oost Nederland.

Forum Production, het symposium voor directeuren, beslissers en specialisten van productiebedrijven. Georganiseerd door de Ems Aschse (www.emsachse.de). De netwerken van deze regio organiseren samen een tweedaagse vakbeurs met verschillende belangrijke onderwerpen. Tijdens en naast deze vakbeurs zijn er lezingen over 5 hoofdonderwerpen in gebundelde sessies (2-3 lezingen per onderwerp) met ’s avonds een netwerk-event.

Forum Production & IT vindt plaats op 7 en 8 mei 2019 in 48529 Nordhorn (NINO Bouwconstructie).

Wilt u een lezing geven?

Het is mogelijk om jezelf voor te stellen als spreker met een passende lezing. De aanmeldingen voor een lezing kunnen tot 8 februari!  Voor sprekers is de deelname aan de beurs uiteraard gratis; de op de website vermelde deelnamekosten zijn dan niet geldig. De locatie van Nordhorn biedt zichzelf aan voor grensoverschrijdende deelname. Verdere details en de 5 hoofdonderwerpen vindt u onder: https://forum-produktion-it.de. Medio februari zou het programma daar ook moeten worden gepubliceerd.

Geïnteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent, kunt u natuurlijk ook met een stand op de beurs exposeren. Wanneer er veel terugkerende exposanten zijn, zullen ze dit jaar een grotere ruimte hebben. Een stand kost 250 EUR / m².

Ervaringsrapporten, informatie over de vorige focusthema’s, recensies enz. naar de vroegere forums, kunnen worden gegoogeld met het trefwoord (en), Forum Production Northwest ‘.

De hoofdsponsor zal dit jaar de Neuenhauser-groep zijn. Als onderdeel van het ondersteuningsprogramma, zullen bij Neuenhauser ook de rondleidingen zijn.

Startdatum
Einddatum
Locatie

NINO-HOCHBAU
NINO-ALLEE 11
48529 NORDHORN