Agenda

Regiobijeenkomst - Internationaal Ondernemen

PEC Zwolle – NEC (zaterdag 9 december 2023)

Op zaterdag 9 december 2023 staat PEC Zwolle – NEC Nijmegen op het programma. Je bent van harte uitgenodigd voor de regiobijeenkomst Internationaal Ondernemen. Deze bijeenkomst wordt door Kennispoort Regio Zwolle en Regio Zwolle United georganiseerd i.s.m. evofenedex, GO4Export en Rabobank.

Regio Zwolle, een belangrijk handelsknooppunt

In Regio Zwolle bloeit internationaal ondernemen als nooit tevoren. Met een exportwaarde die de afgelopen jaren gestaag is toegenomen, heeft de regio een indrukwekkende positie opgebouwd op de internationale markt. Uit recente gegevens blijkt dat Regio Zwolle in 2021 €10 miljard aan goederen en diensten heeft geëxporteerd naar landen over de hele wereld. De cijfers illustreren de veerkracht van regionale ondernemers én benadrukken de groeiende rol van onze regio als handelsknooppunt in Nederland.

Deze ontwikkeling wordt op 9 december toegelicht door Erik-Jan van Harn (Macro strategist Global Economics & Markets bij Rabobank). Ook gaat hij in op de exportkansen voor ondernemers in 2024. Een inspirerende onderneming deelt ervaringen over internationaal ondernemen en ook krijg je inzage in diensten uit Regio Zwolle die je kunnen helpen op de internationale markt.

Je wordt ontvangen op een inspirerende plek in het MAC3PARK stadion: Clubhuis Regio Zwolle. Je ontmoet leden van het Logistiek Netwerk en Agrifood Netwerk, (internationaal actieve) ondernemers uit Regio Zwolle, kennisinstellingen en overheden. Na het inhoudelijk programma kun je netwerken bij PEC Zwolle – NEC.

Programma

17.15 uur | Inloop Clubhuis Regio Zwolle
17.45 uur | Welkom en programma
18.45 uur | Buffet en netwerken
19.30 uur | Verplaatsen naar de skybox
20.00 uur | Start wedstrijd PEC Zwolle – NEC
21.45 uur | Derde helft in Clubhuis Regio Zwolle

Aanmelden

Meld je aan via de website van PEC. Deelname aan het event is kosteloos. Na aanmelding ontvang je ongeveer een week voorafgaand van de bijeenkomst de praktische informatie. Bij praktische vragen kun je contact opnemen met Jarno van Eijken via jvaneijken [at] peczwolle [dot] nl.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Zwolle