Agenda

Realiseer uw internationale ambities met DHI-subsidie

Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? En wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn, juist nu ten tijde van Corona? Neem dan deel aan het inspiratievolle DHI-webinar waarin mede-ondernemers u vertellen wat zij in het buitenland doen en hoe de DHI-subsidie hen heeft geholpen.

Wat kan DHI voor u als ondernemer betekenen?

DHI is een subsidieregeling bedoeld voor mkb'ers in Nederland die interesse hebben in buitenlandse markten. De regeling kan u ondersteunen een project in het buitenland uit te voeren of te investeren in een onderneming. Ook kan DHI worden ingezet om mogelijke afnemers te overtuigen van uw technologie. De DHI-adviseurs denken graag met u mee hoe u kunt ondernemen ten tijde van corona.

Meer weten? Kijk op onze pagina over DHI en lees hoe andere ondernemers de DHI-regeling inzetten.

Programma webinar

  • Welkomstwoord door RVO
  • Korte uitleg over DHI-regeling en mogelijkheden
  • Inspiratieverhalen door ondernemers met DHI-ervaring:
  1. Peter Raatjes van RMA sensortechnologie maakt deel uit van een consortium dat een demonstratieproject gericht op de aardappelteelt in Polen uitvoert en hoe zij met de huidige COVID-19 beperkingen omgaan;
  2. Aart van den Bos van Verbos maakt deel uit van een consortium dat met een DHI-haalbaarheidsstudie de haalbaarheid van het opzetten van een biologisch groentekwekerij onderzoekt en hoe zij omgaan met de gevolgen van COVID-19 in Maleisië.
  3. Sven Rusticus van HappyPrinting gaat in op zijn DHI haalbaarheidsstudie op Japan en hoe het project verloopt in Corona-tijd.
  • Q&A (mogelijk via live-chat)

Organisatie

Dit webinar is een initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Aanmelden

Meld u uiterlijk op dinsdag 30 juni 2020 aan via deze link.

Aan deelname aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.
Na aanmelding sturen wij u een bevestiging en een deelnemerslink. Hiermee kunt u op 2 juli 2020 het webinar online volgen.

Geef uw vragen vooraf door bij het aanmelden, of stel ze via de live-chatfunctie tijdens het webinar.

Meer weten?

Neem dan contact op met:
Regonda Bierens, Adviseur Partnerships en Subsidies, RVO
E:
regonda [dot] bierens [at] rvo [dot] nl ()
M: 06-46276048

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online