Agenda

Realiseer uw buitenlandse ambities

Let op: Helaas moeten wij u melden dat het Export Café dat gepland staat op 16 januari 2020 niet door gaat, vanwege te weinig aanmeldingen.

Als eerste wensen wij u natuurlijk een mooi, gezond en succesvol 2020 toe. En voor dat laatste luiden we dit nieuwe decennium gelijk in met een Export Café met als thema “Realiseer uw buitenlandse ambities”. Een mooie gelegenheid om u te laten informeren hoe u in het nieuwe jaar dat succes kunt bereiken, met betrekking tot uw buitenlandse ambities.

Nieuwe kansen met internationaal zakendoen

Export biedt nieuwe kansen aan mkb’ers. Het kan de omzet verhogen, het bedrijf sterker maken en een betere concurrentiepositie geven in Nederland. Heeft u met uw mkb-onderneming internationale ambities? Wilt u bijvoorbeeld exporteren naar het buitenland, een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Kom dan donderdag 16 januari naar het Export Café. Daar staan adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland klaar met advies over kansen op de internationale markt én de beschikbare subsidieregelingen. 

Naast korte presentaties over de subsidieregelingen Starters International Business en DHI (demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten) is er tijd voor 1-op 1 gesprekken. Laat deze kans niet voorbijgaan, want internationaal ondernemen biedt een wereld aan mogelijkheden. Kom naar het Export Café en laat u informeren!

Startdatum
Einddatum
Locatie

WTC Arnhem & Nijmegen 
Nieuwe Stationsstraat 10, Arnhem