Agenda

Online bijeenkomst met Holland House in Mexico City

MKB Deventer / Trade Office organiseert op 6 oktober binnen het programma GO4EXPORT een interactieve Zoom bijeenkomst met Carin Verbree van Holland House Mexico (HHM)!

Holland House Mexico (HHM) is verbonden aan NLinbusiness, de export organisatie van o.a. MKB Nederland en partner van MKB Tradeoffice.

HHM is een private organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel bij te dragen aan het succes van Nederlandse bedrijven in Mexico, en zet zich in het algemeen in voor duurzame handelsontwikkeling. De Kamer is georganiseerd in 5 kansrijke sectoren voor Nederlandse bedrijven in Mexico: Energie & Maritiem, Agrifood & Horticultuur, Life Sciences & Health, Advanced Manufacturing, Water Management, maar staat klaar voor begeleiding van vrijwel alle sectoren van het Nederlandse MKB, die zaken willen doen in Mexico.

HHM ondersteunt Nederlandse bedrijven die stappen willen maken op de Mexicaanse markt door soft-landing services zoals marktscans, matchmaking en partneridentificatie, en praktische zaken als het opzetten van een legale entiteit in Mexico en het openen van een bankrekening. Daarnaast biedt onze community van leden, en ons uitgebreide netwerk veel mogelijkheden om van de ervaringen van andere ondernemers te leren.

In deze online bijeenkomst willen we je graag bekend maken met Mexico, een aantrekkelijke markt in een opkomende economie boordevol kansen. Het is de op één-na-grootste economie van Latijns-Amerika. Een stabiele economie en politiek klimaat, gepaard met een jonge, kundige, beschikbare en betaalbare arbeidsmarkt, vormen slechts enkele van de factoren die Mexico tot een kansrijke bestemming maken.

Naast de presentatie is er volop ruimte om elkaar te leren kennen en vragen te stellen en afspraken te maken. De inlog gegevens worden tijdig toegezonden.

Meer informatie

Bel Erik de Boer (06-54241914) of mail naar info [at] mkbdeventer [dot] nl.

Aanmelden

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online