Agenda

Nationaal Export Event

Flexibiliteit, wendbaarheid en veerkracht zijn dé sleutelingrediënten voor de succesvolle exporteur van morgen. Er verandert veel rondom export. Hoe ga jij als exportprofessional om met onderwerpen als de energietransitie, schaarste, geopolitieke en technologische ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie?

Wees voorbereid op de toekomst en kom naar NEX23! Laat je inspireren en informeren op 1 november. Het jaarlijkse event is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur.

Jouw exportkansen vergroten?

Stel zelf jouw programma op maat samen en kom op 1 november 2023 naar NEX23 in Nieuwegein! Laat je inspireren door diverse sprekers, neem deel aan interessante workshops, en ga een-op-een in gesprek met managers van ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) in de belangrijkste exportmarkten.

Je bent vanaf 13:45 uur van harte welkom op het Nationaal Export Event in Nieuwegein. Laat je van 13:45 tot 18:30 uur inspireren door diverse sprekers, neem deel aan interessante workshops en ga een-op-een in gesprek over jouw exportplannen met managers van ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s!

Voor meer informatie en het programma, kijk op de eventwebsite: Nationaal Export Event | 1 november NEX23 (export-event.nl)

Startdatum
Einddatum
Locatie

De Woonindustrie, Nieuwegein